Sivut

perjantai 24. heinäkuuta 2015

Mamin Tampereenreissu

Purnauskis kurnauskis

No niin! Taas joudutaan antamaan mamille puheenvuoro, kun se on meistä ainoa, joka osaa avata tän näpyttelykoneen.

Kävimme siis tänään ystävän kanssa ihan ex tempore Tampereen kissakahvila Purnauskiksessa. Eilen varattiin paikat ja aamulla lähdettiin. Ihan siis vain kissakahvilan vuoksi yli 300 km ajelua...olisikohan tässä jotain kissahulluutta ilmassa?

Kissat, kahvila, tarjoilut ja henkilökunta olivat aivan yhtä ihania kuin ennenkin. Sen enempää jaarittelematta, tässä kuvasatoa. 
Viiru tarkkailee
Micu pysähtyi poseeraamaan kun pyysin
Pikinelli söpöilee
Viiru väsähti
Evo ja Lumi olivat myös aktiivisesti mukana kuvioissa, mutta niiden kuvat olivat kaikki jotenkin vinksahtaneita, joten jääkööt julkaisematta. Nurri lepäili tuulikaapin päällä, joten hän ei suvainnut esiintyä lainkaan.
Kahvilassa oli paljon lapsia, mutta kaikki käyttäytyivät todella hienosti kissojen kanssa ja vanhemmat valvoivat pienimpien touhuja. Kissat leikkivät tai sitten vetäytyivät tyylikkäästi korkeammalle, jos leikit kyllästyttyivät. 

Minä kyllä viihdyn Purnauskiksessa huomattavasti paremmin kuin Helsingin kissakahvilassa, mutta nämä ovat tietysti makuasioita. Nytkin oli sydäntä raastavaa lähteä, kun kahden tunnin parkkiaika meni umpeen (no, eihän siellä oikeastaan saisi ollakaan kuin kaksi tuntia kerrallaan ;-)).

8 kommenttia:

 1. Ai ai, tuonne on kyllä päästävä vaikka vähän kiirettä nyt pukkaakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti! Siinä on sitten viihdykettä muillekin asiakkaille, kun höpsö kissatäti konttaa lattialla kuvaamassa ja paijaamassa kissoja. Nimim. Kokemusta on ;-) (muut asiakkaat kuvasivat sivistyneesti istualtaan tai seisaaltaan ainakin tänään)

   Poista
 2. Viiru ♥
  Itse Purnauskiksesta en voi sanoa, kun en ole käynyt. En kyllä muissakaan kissakahviloissa. Aivan pitäisi ottaa Tampereen reissu asiaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viiru on minunkin ehdoton suosikki. Se on tosi pieni, vaikka on ihan täysikasvuinen ja jos hyvä tuuri käy, sen voi saada syliinkin.

   Poista
 3. Täällä on yksi hullu kissatäti, joka on kyllä tehnyt pitkää matkaa kissojen tapaamisen vuoksi! Viiru on niin ihku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei tämä reilu 300 km ole vielä paljon sun reissujen rinnalla; mä en taitaisi pystyä siihen 5 tunnin bussimatkaan. Sulle pitäisi myöntää kyllä joku superkissatäti ansiomerkki ;-)

   Poista
 4. Ooh, nyt tekee mieli laulaa, että 'Oi jospa oisin saanut olla mukana...'! :D

  VastaaPoista