Sivut

keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Sofin iltavilli

Kuka repi tuolia?


Sofi kertoo:
Mulle tulee iltavillin aikaan usein sisäinen pakko hypätä mamin luku/telkkarituolin selkänojalle. 
Siitä näkee hyvin joka paikkaan ja voi rynnätä Olgan perään. Mä olen siinä aina ihan nätisti enkä ollenkaan revi sitä. Mut minkäs sille voi, että on pakko ottaa kynsillä vauhtia. Ja ne kankaat on kyllä niin huonoa tekoa, ei ne kestä mitään!

Tässä vaan lepäilen, trallallaa!
(huom! kiltti kissa taustalla. t. Olga)


Mikä tuolla on
Nää kynnenjäljet ei oo sit mun tekosia, ei oo!
Eihän sitä sais kieltää, jos vaan vähän tarvii ottaa kynsillä vauhtia?

Mami:
Sofi tietää ihan hyvin, että tuolia ei saa repiä. Siihen neiti kuitenkin iltavillikoinnin tuoksinassa usein hyppää, teroittaa kynsiä ja katsoo, että näenkö minä. Kun sanon kovaan ääneen "EI" ja menen lähemmäs, niin kynsiminen loppuu. Ilmeily ja korvien luimistelu kuitenkin jatkuu ja joskus myös kynsiminen. Sitten tarvitaan toinenkin tiukka "ei" ennenkuin hänen villiytensä hyppää pois hirveällä vauhdilla. Joskus on jopa tuoli kaatunut selälleen, kun hypyn suunta on ollut eteenpäin. Niin ja tuo ei ole mikään kevyt tuoli, painaa n.25 kg.
Kuvat on otettu illalla ilman salamaa, siksi vähän oudot värit.

23 kommenttia:

 1. Oi mitkä villi-ilmeet! Se on vähän huono jos sattuu tuoli kaatumaan siihen suuntaan missä kissa on...
  -ihminen

  No mut hei, noi kankaat on ihan surkeita! Mä vähän oon ottanu ihmisen sohvasta vauhtia niin heti siitä kauheet langat hapsottaa. Yhtään en tietenkään varsinaisesti kynsi, mutta kyllä ny jostain pitää vauhtia ottaa.
  -Pena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, surkeita kankaita! Mami yrittää aina kysyä kaupassa, et kestäähän tää kangas kissan. Myyjät vaan hymyilee säälivästi ja toivottaa tervetuloa uudelleen parin vuoden päästä.

   Poista
 2. Mitähän ufoja tuossa toisessa kuvassa Sofin yllä lentää? Pakkohan silloin on tarttua vähän tiukemmin selkänojaan, etteivät ne saa napattua viatonta pikkukisua lentävään lautaseensa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihminen näkee vaan paljaan katon, mutta kissa ilmeisesti sen ufon. Sitä voi sitten yrittää karkottaa selkä- ja häntäpörröllä.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Joo! Mä osa nää ilmeet, Olga ei ollenkaan näin hyvin.

   Poista
 4. Kuulostaa ihan Cocolle, mutta Coco raapii sohvaa ja kun kieltää tulee villi-ilme ja korvat taakse ja pingotaan häntä kaaressa karkuun :--D Voi noita pöhköjä kissejä ♥ Meillä kuitenkin onneksi tosi hyvä kangas sohvassa ettei ole jäänyt mitään jälkiä huh! Ihanat ilmeet kyllä Sofilla ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuonkin kankaan piti olla hyvä, mutta ei siitäkään ole vastusta tuolle pikku villikolle. Laiskan mamin pitäis varmaan leikata neidin kynnet useammin :)

   Poista
 5. Ihan samanlaisia ilmeitä kun meidän Hannibalilla. :D Se tykkää nojatuolin selkänojalla samalla tavalla maata. Työtuoli on aivan liian kapea Hannibalille, Myrsky tykkää taas työtuolista enemmän. Se nojatuoli on kaatunutkin muutaman kerran iltavillin aikana. Eikä se oo kovin kevyt kuitenkaan ja siinä on matala selkänoja. :D On ne kissat vaan niin lahjakkaita <3 Nykyisin nojatuoli ja Työtuoli siirretäänkin yöksi nojaamaan jotain vasten. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Henkilökunta kalustaa kissojen ehdoilla - niinhän kunnon kissakodista pitääkin tehdä ;)

   Poista
 6. Mulla on samat systeemit iltaisin! Samikset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, hyvät harrastukset meillä. Tassut!
   Me voitais tienata ruokarahoja huonekalukankaiden testaajina. Sit kaupat vois myydä niitä meidän kuvilla varustettuna.

   Poista
 7. Noilla ilmeillä pääsee mukaan vaik meiän ilta/aamu/päivävilliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä villikoin sen takia enemmän kun Olga kun mä oon kuulemma kilppari. En mä kyllä ymmärrä sitä, kun mähän oon kissa. Miten mä voin olla sekä kilppari et kissa? Tää piolokia on kummallista! t. Sofi

   Poista
 8. Sulla on Sofi muuten aivan hurmaavat viikset ja kulmakarvat! <3
  Ja ei iltavillin aikana ehdi miettiä, mihin sitä kyntensä iskee! Mulla menee aina hermot ku kielletään jotain, ja saan kunnon hepulin.. -Alfred

  VastaaPoista
 9. Vastaukset
  1. Tänään oli samanlaisia ilmeitä jo alkuillasta ja vieläpä häntä- ja selkäpörrö lisäksi :)

   Poista
 10. Sofilla on sama asenne selkänojan raapimiseen kuin Kajsalla mattojen repimiseen :D

  Aivan ihana ilme tuossa ekassa kuvassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä Kajsa, me ollaan niin samikset :) Tällaset vanhemmat neitikissat voi ottaa jo vähän vapauksia eikä tarvi totella palvelijoiden jokaista inahdusta, nih!

   Poista
 11. Joo on autenttinen villi-ilme :D Kangas on minusta hyvin ja mielikuvituksekkaasti tuunattu, kun kissa sitä vähän kynsii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laadukasta villikointia, kyllä! Voisiko tuosta kehittää jonkun uuden sisustuskangaskuosin? "Valmiiksi tuunattua kissakoteihin".

   Poista
 12. Kisuilla on uskomattomat voimat takajaloissaan kun tulee aika hypätä paikasta toiseen!

  VastaaPoista