Sivut

perjantai 16. lokakuuta 2015

Meidän tarinamme

Tiemme blogistaniaan


Saimme Penalta ja ihmiseltä haasteen kertoa blogimme tarina. 

Blogi ei ole kuin reilu kolme kuukautta vanha, mutta olemme saaneet jo 20 julkista lukijaa. Kiitos teille kaikille; myös ”salaa” lukeville. Olemme iloisia jokaisesta lukijasta ja ikionnellisia kommenteista.Loin Blogger -tunnuksen jo vuonna 2010 ja ollaan luettu ja kommentoitu blogeja siitä saakka tällä tunnuksella. Takaraivossa oli jo silloin oman blogin perustaminen, mutta jotenkin en vain saanut aikaiseksi. Selityksiä oli huono kamera, olemattomat kuvaustaidot, hidas kone ja aikapula. Väsäsin kuitenkin jonkinlaisen blogipohjan ja valitsin Miukumaa -nimen.

Viime talvena kuitenkin elämäntilanteeni muuttui radikaalisti ja siitä pikku hiljaa toivuttuani tämä blogiajatus nousi taas mieleen. Hankin uuden koneen ja kesäloman alkupäivinä rohkaisin mieleni ja kirjoitin ensimmäisen tekstin. Mietin aika pitkään, ennen kuin painoin ”julkaise” -nappia, sillä olen pitänyt erittäin matalaa profiilia netti- ja somemaailmassa. Aluksi kuvat olivat lumialla räpsittyjä, mutta parin viikon päästä hankin myös elämäni ensimmäisen järkkärin.

Hetkeäkään en ole sitä julkaisunapin painamista katunut!

Olen seurannut muutamaa kissablogia jo pitkään: Naukulan kerho, Kissanpäiviä sijaiskodissa, Ilona ja Zetor, Amanda Gatita. Lisää ihania blogeja on tullut tässä matkan varrella monta ja niiden myötä olen saanut myös tutustua todella mukaviin bloginpitäjiin ja heidän kissoihinsa. Osaan ihan livenäkin, kiitos bloggaritapaamisten ja kissakotivierailujen. 
Samanmielisten ihmisten kanssa juttu luistaa toki kissoista, mutta myös muista asioista. Ovatkohan kaikki kissaihmiset pohjimmiltaan vähän samanlaisia?

Kiitämme siis vielä kaikkia lukijoitamme ja kommentoijia! Yritämme päivittää blogia säännöllisen epäsäännöllisesti. Tähän on jo vähän jäänyt koukkuun :)


 

Tämä haaste on jo kiertänyt aika monella, joten emme nyt haasta ketään erityisesti, mutta kuka vaan saa napata haasteen. 

1. Haaste on avoin kaikille bloggareille (teema voi olla mikä tahansa). Saat osallistua vasta saatuasi haasteen (ja niitähän voi toki myös pyytää, jos tiedät jonkun saaneen sen).
2. Kirjoita ja julkaise oma tarinasi blogissasi: miten blogisi sai alkunsa, kuinka se on kehittynyt ajan saatossa ja mitkä ovat olleet merkittävimpiä taitekohtia.
3. Haasta mukaa neljä blogia kirjoittamaan oma tarinansa. Mikäli joku kieltäytyy suorilta käsin, voit haastaa jonkun toisen.
4. Muista ilmaista tarinasi yhteydessä linkkeineen päivineen, miltä blogilta sait haasteesi ja kenet haastat mukaan.
5. Mikäli olet Instagramissa, käy halutessasi lisäämässä jonkin kuvasi yhteyteen tagi #blogisitarina. Näin kaikki Instagramissa olevat bloggarit näkevät, kenen kaikkien blogeissa nuo tarinat ovat nähtävillä. #Blogisitarina-haasteen käynnisti: kototeko-blogi.   

 

17 kommenttia:

 1. Kivaa, että lopulta päätit kirjoittaa blogia, teidän juttuja on aina kiva lukea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Juttuja on kiva kirjoittaakin, kunhan vaan aika riittää.

   Poista
 2. Kiva juttu, että aloitit bloggailun. Sofin ja Olgan touhuja on kiva seurailla! :)
  Itekin laitoin vasta järkkärin tilaukseen, kun ei nykyisellä kameralla saa kunnollisia kissakuvia..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Kameran hienouksiin pitäisi vielä perehtyä ja hommata salama. Niin ja opetella kuvaamaan!

   Poista
 3. Ihana kun aloititte blogin! Tätä on oikeasti kiva lukea! Haasteen voisi tupata Ilonalle ja Zetorille, kun olisi kiva lukea heidän historiasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, hyvä idea. Iltsu ja Zetor täten haastettu!

   Poista
 4. Olettepa te edenneet nopsasti kaikki vaiheet, joihin mulla meni yli vuosi! :-D Mä en varmaan ensimmäiseen puoleen vuoteen edes tajunnut koko homman suolaa eli tätä sosiaalista puolta, ja ihan iloisesti kuvailin kännykällä ekat puolitoista vuotta! =) Kiva juttu, että perustit omankin blogin Sofin ja Olgan omasta ihanasta Miukumaasta! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli ollut niin kauan työn alla, että pistettiin sitten vähän vauhtia :)

   Poista
 5. Kiva kun olette alottaneet bloggailun, teillä on niin söpöt kisut ja kivat jutut!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Söpöistä kisuista on kiva kirjoitta; omista ja muiden.

   Poista
 6. Nämä ihanat kaunokaiset on todellakin bloginsa ansainneet eli päätös aloittaa oli aivan oikea ;) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Aikapula vain välillä rajoittaa kirjoittelua.

   Poista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Kiva kun painoit sitä nappia :)

  VastaaPoista