Sivut

sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Turun kissabloggaritapaaminen

Ja virtuaalivierailijat


Eilen oli se odotettu lauantai-ilta, kun me Turun laajan (hih!) kissablogistanian edustajat (Kattimania, Penan paikka ja minä) tapasimme toisemme ihan livenä ja saimme virtuaalivieraiksi muitakin kissahulluja.

Aloitimme illan hakemalla annokset läheisestä kiinalaisravintolasta ja suuntasimme Penan ja Hansun luokse. Ruoka- ja juomapuoli oli hoidettu kiitettävästi, sillä pääruokien lisäksi meillä oli joulusuklaata, kissapipareita, leivoksia, itsepäisyyspäivän boolia (sinistä tietysti), olutta ja viiniä. Nälkäisenä tai janoisena ei siis tosiaankaan tarvinnut olla. 

Pienten teknisten hankaluuksien jälkeen saimme Skype -yhteydet pelaamaan ja mukaamme liittyivät Ana, Ilona ja Zetor, Mamma N, Namu ja Sulo, Pepsin ja Maxin ihminen sekä Haikun, Rakun ja Noran ihminen. 
Saimme ihailla Ilonan silkkiturkkia, Zetorin suuria simmuja (poika on kasvanut HURJASTI!), Namun suloista punaista, pehmoturkkia ja Sulon täplämassua.  Mamma N ja Sulo esittivät lisäksi iloksemme Sulon laulun :)
Pena tietysti esiintyi miitin päätähtenä keikistellen kameran edessä ja myös häiriköiden ruokailuamme. Varsinkin Kattimanian ihmisen jalat saivat osansa Penan ihailusta, liekö Devi -neitonen lähettänyt terveisiä kuten viimeksikin.

Ilta oli mielestämme oikein onnistunut ja päätimmekin ottaa tämän virtuaalimiitin pian uusiksi. Voimme olla omissa kodeissamme, jolloin saadaan kaikki kissatkin mukaan ja toivottavasti runsaasti lisää osallistujia.
Kissahulluja varten on perustettu oma Skype -ryhmä, jonka osoitteen saa meiltä (miukumaapso(at)gmail.com) tai Penalta (abyssinian.angel(at)gmail.com).
Siellä voi kirjoitella kissajuttuja koska vain ja järjestää kissamiittejä kuvan ja äänen kanssa.

Kuvat ovat todella surkeaa kännylaatua, enkä aluksi edes ymmärtänyt niitä ottaa. Lisäksi herra Pena hääräsi sen verran paljon, että ne vähätkin kuvat ovat aika suttua. Laitetaan kuitenkin pari malliksi.
 
Voisitteks te jo lähtee, mä haluun nukkumaan!
Mä oon vähän hämmentynyt, kun on kissatätejä joka puolella! Tuolla ruudussakin???

Kiitos kaikille osallistujille sekä illan emännälle ja isännälle sekä oikein hyvää itsenäisyyspäivän iltaa kaikille!

 

16 kommenttia:

 1. Kiva kun kävit, tervetuloa uudelleenkin. Pena tykkäs ku kävi vieraita. En tiiä kummasta mahto tykätä enemmän Kattimaniattaren jaloista vai joulupipareista... Tänään Pena onkin sitte nukkunu melkein koko päivän, nyt vasta näkyy piristymisen merkkejä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, varmaan tuun :)
   Penan himo joulupipareihin oli kyllä hassua. Johtukohan siitä, että ne oli kissanmuotoisia?

   Poista
 2. Meidän emäntä kertoi että näki livekuvasta meidän kavereita. Mekin halutaan nähdä livenä kavereita kuten Sofian ja Olgan, sen lisäksi että nuo meidän ihmiset kirjoittelee kissaviestejä siel skyypessä niinkuin tänään. - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voidaan ottaa vaikka ihan kahdestaan Skypemiitti, niin näkyy kuvat isona. Sitten kissatkin näkee toisensa paremmin. Mutta tuollainen yhteismiitti pitää uusia kans joskus, oli kivaa!

   Poista
 3. Kiva, että teillä oli mukavaa! Joskus voisin tulla mukaankin, kun tyttärellä on asunto Turussa, niin ei ole huolta kulkemisista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti tulet! Myös Skyperyhmään kannattaa liittyä, linkin saat kun lähetät viestin meille (sivupalkissa on osoite).

   Poista
 4. Oli kyllä kovin vaivaton tapaaminen, kiitos teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Idea tuli sinulta, kiitos siitä! Oli hienoa nähdä teitä kaikkia :)

   Poista
 5. Kuullostaa hienolta tapaamiselta! :) Mietin vakavasti Turkuun lähtemistä, mutta ikävä kyllä ei sopinut mun aikatauluihin. Ehkä joskus toiste! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa! Täällä on ainakin kolme kyläpaikkaa joissa on yhteensä kuusi kissaa :)

   Poista
 6. Varmasti oli kiva tapaaminen! Olisin tullut myös kameraan jos olisin ollut kotona, mutta isillä ei kehdannut pälättää yksin huoneessa :D Eikä mulla olisi ollut kissojakaan näytettävänä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seuraavalla kerralla sitten tulette Murusten kanssa mukaan :)

   Poista
 7. Kuulostaa tosi kivalta tapaamiselta. :) Ehkä pääsen joskus toivottavasti itsekkin osallistumaan. Teillä on kyllä ollut upea Pena-isäntä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pena oli kyllä komea isäntä. Vähän kävi kyllä aluksi ylikierroksilla kun oli niin paljon kissatätejä joka puolella:)

   Poista