Sivut

maanantai 6. kesäkuuta 2016

Remppaa ja uusia naapureita


Viime aikoina on tapahtunut kaikenlaista kummallista. 

Jo muutama viikko sitten meidän pihapuu kaadettiin. Pari setää hääräsi sen kimpussa kaikenlaisten vehkeiden kanssa ja sitten se oli ykskaks poissa. Meitä vähän harmitti, kun siinä oli ollut meidän paras tiputelkkari. No, näkee tipejä muistakin ikkunoista. Mami oli tyytyväinen, kun nyt on paljon avarampi näköala eikä oksat huiski ikkunaan.

Torni

Sitten viime maanantaina meidän partsin eteen pystytettiin torni! No se ei vielä haitannut, mutta sitten mami kantoi kaikki meidän partsikamat sisälle. Ei ollut tuoleja, pöytää eikä kiipeilypuuta! Tiistaina mami jäi etätöihin, huijasi meidät kanssaan työhuoneeseen ja laittoi oven kiinni. Ja sitten, kamaluus! Partsilta alkoi kuulua kauheaa kolinaa ja ryminää, joku kulki ovesta sisään ja ulos monta kertaa ja ihan vieraita ihmisääniä kuului oven takaa. Mami kävi vaan kerran avaamassa oven ja sitten se istui meidän kanssa suljetun oven takana tekemässä työtöitä eikä yhtään ihmetellyt mitä tapahtui.

Sofi auttoi taas työtöissä
Olgaa vähän pelotti kovat äänet. Tulipahan siivottua kaapin alta...

Sitten hiljeni ja kun päästiin pois vankilasta, niin meillä oli uusi parvekkeen ovi ja ikkuna. Päästiin tutkimaan sitä tarkemmin vasta parin päivän päästä, kun se oli siivottu. Mami pesi partsilasitkin, niin me voidaan taas tehdä niihin nenänjälkiä :)

Parveketarkkailua

Tiistaina tapahtui muutakin kummallista. Mami kurkki ikkunasta ja höpötti, että jotkut kissat muuttaa nyt tuohon naapuritaloon. Aika jännää siis...

Perjantaina mami lähti illalla jonnekin ja kun se tuli takaisin, niin se haisi ihan pojille! Ihan kauheesti! Enemmän kuin koskaan ennen! Ne oli ne naapurin kissapojat; se oli käynyt hakemassa ne hoitokodista niiden omaan, uuteen kotiin tuohon naapuriin.

Lauantaina illalla Penan ja Punkun ihminen tuli tänne ja me molemmat oltiin sen kavereita. Se on kissakuiskaaja niinkuin on se niiden tyyppikin. Sekin on käynyt meillä ja toi ihanan höyhenlelun, kivoja ihmisiä, arvostetaan!

Sitten meillä välähti! Ne muuttaneet kissapojat on tietysti Pena ja Punkku! Ne asuu nyt ihan tuossa lähellä, mutta me ei vaan nähdä niitä, kun niiden koti on toisella puolella taloa kun meidän. Tosi kiva kun ne on noin lähellä ja ihmisetkin tykkää! Me kyllä annetaan ihmisten hoitaa tuo seurustelu keskenään ja pysytään omissa kodeissamme, mutta voidaan nyt telepaattisesti jakaa kissamaisia ajatuksia paljon helpommin, kun välimatka on niin lyhyt.

Pena uuden kodin parvekkeella. Arvatkaas, mikä siellä alhaalla noin kiinnosti?

Tervetuloa tänne lähiöön Pena, Punkku ja ihminen!

PS. Muistakaapa kissabloggareiden kokoontumisajot 3.7.2016 Helsingin kissakahvilassa. Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet Tassulinnasta.  

26 kommenttia:

 1. On teillä ollut jännää! Remppamiehistä osa on meistä ihan ok, niinkuin meidän sähkömies. On se hyödyllistä että pojat muutti teidän naapuriin - telepaattisuus on vaikeaa ainakin meille välillä - etäisyydet.. Oliko sillä Penan näkemällä korkeat korvat? - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ei tykätä remppamiehistä, paitsi vähän meidän omasta huoltomiehestä. Ne kolistaa ja pitää kovaa ääntä!
   Joo, oli sillä korkeat korvat, mistäs arvasit?

   Poista
 2. Onnea uusista naapureista. Ja kivaa kun pääsette tekemään parvekkeelle uutta taidetta. Me ainakin tykätään taiteilla heti kun edelliset poistetaan. Mistähän me mahdettaisiin löytää poikatrio...?
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kivat naapurit saatiin. Varmaan teille löytyy jostain poikatrio, kun olette niin hurmaava tyttötrio :)

   Poista
 3. Oho, mitä uutisia! Pena ja Punkku naapuriin ja parveke huiskin haiskin. Kiitettävän nopeaa toimintaa tuo partsiremppa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli vaan ikkunoiden vaihto, siksi meni niin nopeasti. Partsi on muuten ihan ok, mutta tulossa on julkisivuremppa lähiaikoina...ääk!

   Poista
 4. Parvekeremppa tuo varmasti paljon iloa jatkossakin. Saitte aikas kivat naapurit, varmaan tuoksuviestit kulkee nyt tosi tuoreena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoksuviestit kulkee hyvin, varsinkin kun nuo ihmiset luuhaa nyt koko ajan toistensa luona tai käy yhdessä jossain Ikeassa.

   Poista
 5. Aika hyvin toimii telepatiakin, mutta kai saitte eilen Punkun terkut? Me saatiin lauantaina teidän terkkuja tosi paljon, kesti tosi pitkään, että teidän terkut oli peittyny meidän haisuihin taas.
  Mä tiiän mitä mä tossa kattelen, mutta en kerro, jos vaiks joku muu arvais. :D
  -Pena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, saatiin! Mä nuuskin mamin hiuksia pitkäääään.
   Ne lauantain terkut olikin kunnolla hierottu teidän ihmiseen :)

   Poista
 6. Oho, teillähän tapahtuu paljon! Onneksi pelkästään melko hyvii tai tosi hyvii juttuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. P&P&I on hyvä juttu, rempat ei niin hyvä. Kolinaa ja ryminää, = tyhmää.

   Poista
 7. Te ootte saaneet uusia, mukavia naapureita ja hyvä, että parveke on takaisin käytössä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jossain vaiheessa se partsi menee pois käytöstä pidemmäksi aikaa, mutta nyt nautitaan taas.

   Poista
 8. ooh ihania kissanaapureita, ne on kivoja!!

  VastaaPoista
 9. Kauheesti kaikkea teillä! Onneksi enimmältä hyviä asioita. Mut remppa on paha ja kolina ja vankila.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämmöstä tää elämä on! Me yritetään nyt kestää, niin saadaan sitten uusia ikkunoita nenuteltavaksi ja uudet, lämpöiset seinät kotiin.

   Poista
 10. Johan on ollut juttuja! Uudelle naapurille terkkuja, kivasti järjestäydytte silleen kompaktisti samaan paikkaan blogikissavierailuja silmällä pitäen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän tässä onkin tarkoituksena, että kaikki vieraat voi kätsysti käydä molemmilla. Eikä tuo Kattimaniakaan ole kovin kaukana, samalla puolen kaupunkia.

   Poista
 11. Hienosti selvitty rempasta, tytöt! :) Onpa kätsää,kun teillä on siellä blogikissakeskittymä! Eikä ole enää pitkä aika kokoontumisajoihinkaan. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on hyvä keskittymä. Saa apuja puolin ja toisin kätevästi vaikka kissan kynsien leikkuuseen tai kissanhiekan kuljetukseen.

   Poista
 12. Vastaukset
  1. Kiitos, samoin teille! Meillä on nyt hiljaista vielä pari kuukautta, mutta sitten alkaa ulkoseinien pinnan purku, huh huh.

   Poista
 13. Onnea uudesta ovesta ja ikkunasta! Ja tutuista uusista naapureista! :)Kääk, julkisivuremppa, siinä menee näköalat piiloon hetkeks! Mutta onneks ei sentään putkiremppa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tutut naapurit on kivoja, vaikka ei me olla päästy tutustumaan nenukkain. Mami sanoi, että ei päästäkään; tyhmää! Julkkariremppa ei oo kiva, mutta vielä menee pari kuukautta ennen kuin se alkaa ja sitten ollaankin paketissa jonkin aikaa.

   Poista