Sivut

perjantai 25. marraskuuta 2016

Täällä ollaan!

Pitkästä aikaa


Vihdoinkin me saatiin tää läppäri haltuun! Tai eihän tämä ole ollut varattuna ollenkaan, mutta meidän kirjuri on vaan touhottanut omiaan tai tehnyt töitä.
Onneksi me ollaan päästy eetteriin täällä, kun meidän lomahoitaja teki meistä ihanan jutun. Kuvatkin on niin hienoja, että täällä ei ole ikinä nähty sellaisia!


Mami oli siis lomalla pari viikkoa jossain aurinkoisella kanarialintusaarella. Siellä se paijaili vieraita kissoja ja juoksi pallon perässä. Ei nyt kuitenkaan vielä päästetä mamia postaamaan niitä kanariankissoja, vaan kerrotaan meidän lomasta.

Me ollaan niin isoja ja reippaita kissoja, että oltiin yöt ihan kaksistaan. Aamuisin ja iltaisin kävi naapurin poikien ihminen ja viihdytti meitä. Välillä saatiin extrahoitaja, kun poikien Tyyppi kävi meitä katsomassa. Kävi ne joskus päivälläkin, niin ei meille tullut kauheeta halipulaa.
Meitä harjattiin, paijattiin, leikitettiin ja huvitettiin oikein laadukkaasti. Vessat olivat siistit, ruokaa tarjoiltiin ja vedet vaihdettiin. Voidaan oikeesti suositella näitä hoitajia ihan kenelle vaan, superia😻

Mutta oli meillä iso ikävä mamia! Yöllä varsinkin, kun ollaan totuttu nukkumaan mamin vieressä. Nyt piti nukkua ihan kaksistaan isossa sängyssä. Oli siinä vähän orpo olo.
 
Meillä oli vaan tämä nalle yöseurana eikä sekään makkarissa

Vähän oltiin myrtsinä mamille, kun se tuli kotiin - ainakin viis sekuntia!
 
Loman aikana meille tuli kirjekuori, jonka hoitaja laittoi laatikkoon eikä me saatu avata sitä, vaikka se oli osoitettu meille. Mami sitten kaivoi sen sieltä ja me mentiin auttamaan, kun se tuoksui niin huumaavalle!
Siellä oli riistahuiska, jonka mami oli voittanut naamakirjan kilpailusta Gabylta, Iinekseltä ja Nortonilta. Iso kiitos, se on iiihana huiska!

Muheva tuoksu, tämä on meidän kolmen suosikkihuiskan joukossa nyt
Mami toi meille kans tuliaisen, se on toi keltainen rinkulajuttu, ihan tyhmä! Ei olla leikitty sillä yhtään, hih!
Mutta huomaatteks te ton sinisen, mikä on mun tassuissa? Siitä ei ole yhtään hyvää kuvaa, kun jos sen ottaa esille, niin me rynnätään leikkimään sillä heti. Se on kans top kolmosessa nyt. Arvatkaas, kuka sen on tehnyt? Tyyppi tietty 😊


Huippuhuiska mun tassuissa!

Tämä oli kyllä meidän paras loma ikinä, kun ei tarvinnut lähteä omasta kotoa pois. Onhan ne kissahotellit ihan hyviä, mutta ei ne kotia voita.
Me kiitetään ja kuristaan Ihmiselle ja Tyypille, olette mahtavia 😻

20 kommenttia:

 1. Onneksi teillä huolto pelasi maminne etsiessä niitä pallojaan. Teillä oli myös vauhdikkaat pelit kotona mitä ollaan kuultu. Ja onneksi teillä oli seuraa toisistanne öisin. - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meitä leikitettiin oikein kunnolla ja kyllä me itekin keksittiin kaikenlaista omaa leikkiä. Taidettiin jopa nukkua aika lähekkäin öisin, ihan vahingossa varmaan...

   Poista
 2. No voih, oishan mun pitänyt tajuta kantaa tuo jääkarhu teille sinne makkariin! Ois ollu jotain leivottavaa, kun ei mami ollu leivottavana! Ens kerralla sitten. :D
  -ihminen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oliskin ollut hyvä leivottava, mami aina välillä kitisee, kun me leivotaan oikein kunnolla :)

   Poista
 3. Kyllä kotiloma on paras, on tutut lelut ja veskit ja kaikki! Kiva kun pääsitte takas kirjottelemaan! :)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa kun teidän loma on ohitte ja me kuullaan taas useemmin teistä. Tervetuloa takas arkeen :)
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
 5. Kätevä tuo teidän naapuriyhteys! :) Oispa meilläkin kissaihmisiä ja -tyyppejä viereisessä talossa. Söpö tuo teidän nalle, mutta eihän se missään nimessä mamin veroinen ole!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on tosi kätevää! Oli kiva olla lomalla, kun sai kuvaraportteja omista muruista joka päivä :)

   Poista
 6. Teidän Mami oli pois ihan kamalan kauan! Onneksi sentään hoitajat oli hyviä, ja tää Tyyppi taitaakin olla ihan erikoisheppuja, kun "kaikissa" blogeissa sitä ja sen tekemiä leluja kehutaan! Onko sillä joku yhteys Kissavirastoon?

  Ps. Sofi, ei olla ennen huomattu, että sullahan on ihan hirmuihanat korvatupsutkin sen lisäksi, että olet muutenkin aivan käsittämättömän kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin oli, kaks viikkoa kuulemma! Hirveen monta yötä ainaskin.
   Tyyppi taitaa tosiaan olla ihmiskunnan edustaja Kissavirastossa, se ymmärtää kissoja niin hyvin.

   Kiitos, nyt mä ihan punastun :) t. Sofi

   Poista
 7. Hyvä, että mamin loman aikana teillä on ollut hyvät ja tutut hoitajat. Ja oikein extraleikityspalvelut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli niin hyvät leikityspalvelut, että mami ei osaa ollenkaan niin hyviä leikkejä. Mut kyllä se yrittää, pisteet siitä :)

   Poista
 8. Oma koti on kissalle paras paikka, lomaillakin :) Hienoa hoitoa olette saaneet ja sehän on loman tarkoituskin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oma koti, jossa omat tavarat ja hyvät hoitajat, mitä sitä kissa muuta tarvii lomalla.

   Poista
 9. Vastaukset
  1. Niin on, mutta ihan parhaita ne on, kun tyyppi itte leikittää niillä :)

   Poista
 10. Hyvät hoitajat on parasta oman ihmisen jälkeen!
  Ja Tyypin lelut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tehän sen tiedätte! Me ollaan onnenkissoja kaikki neljä, kun on hyvät hoitsut :)

   Poista