Sivut

sunnuntai 18. kesäkuuta 2017

Kaikenlaista hässäkkä

Huonekaluja ja remppaa


Meillä on ollut viime aikoina ihan liikaa kaikenlaista häiriötä. Ovikello on soinut ja vieraita ihmisiä on rampannut edes takaisin. Oli kyllä tuttujakin, mutta enemmän vieraita.

Ensin jotkut sedät vei melkein kaikki työhuoneen huonekalut ja toiset sedät toi tilalle kasan pahvilaatikoita. Molemmat soitti ovikelloa, mikä on Ikävä Juttu!

Sitten mami lähti jonnekin yökylään ja P&P ihminen kävi meitä viihdyttämässä, mutta sekin puuhas jotain niiden laatikoiden kanssa. Seuraavana iltana ne ähräs yhdessä ja ihme kyllä sai kaikki lootat tyhjäksi ja niistä jotain hyllyjen tapaisia kasattua. Osiakaan ei jäänyt yli kovin paljon :)

Kiipeilypuu onneksi jäi! Tästä on hyvä naapurikytätä.
Tällainen kaappi. Tuossa myös uusi peti, jossa ei tietenkään nukuta :)
Onneksi oli sentään jotain kivaakin tämän kaiken keskellä (ainakin Sofin mielestä)!
P&P ihminen toi Tyypin meille lainaan! Eka ne ihmiset piti ihan kauheaa ääntä työhuoneessa. Selittivät jotain, että hyllyt pitää kiinnittää seinään, että ei me kaadeta niitä. Onneksi se rymyäminen ei kestänyt kauan ja päästiin leikkimään Tyypin kanssa. Se on maailman paras leikittäjä ja kissakuiskaaja! Olgalla oli vähän ujopiimäpäivä, mutta Sofi oli sitäkin enemmän leikitettävänä ja riepotettavana :)

Mä olen oven päällä! Mami ja Ihminen oli ihan kauhuissaan, mutta hienosti meni!
Oliskin jäänyt tähän nämä hässäkät, mutta ei. Tällä viikolla mami jäi tekemään töi:tä kotona ja sulki makkarin oven! Se on meille merkki siitä, että jotain kamalaa tapahtuu ja me rynnättiin työhuoneen kaappiin molemmat samalle hyllylle! (meille sisustettu hylly, tietysti)

Täällä ollaan turvassa! Näin lähekkäin meitä ei muulloin näe.
Siten soi taas se kamala ovikello ja tuli yks setä hääräämään parvekkeella.  Illallakaan ei päästy sinne, mami selitti jotain maalaamisesta ja suojaamisesta.

Onneksi viikonloppuna partsi oli taas käytössä, vaikka siellä haisikin vähän kummalliselle. Sinne ilmestyi uusi sohva, joka onkin oikein kiva kaikkien mielestä. Voi tulla ahdasta...

Mä nautin rapsuista partsin uudella sohvalla. (matto on tilapäisratkaisu)

Ai niin, sit vielä meidän nojatuolit häipyi jonnekin! Tilalle tuli kyllä yksi uusi tuoli, joten se ei ollut suuri menetys. Ollaan otettu tämä uusi tuoli jo haltuun :)

Oliskohan nämä hässäkät jo tässä? On ollut ihan liikaan ovikellon soittoa ja vieraita setiä ja kovia ääniä; ei ole pienten kissojen mieleen tämmöinen.
(valitettavasti tulee vielä parvekkeen pellitys, toim. huom)

Nää tassut on tässä muuten vaan, kun on niin söpöt :)

Toivottavasti teillä kamuilla on ollut rauhallista!


23 kommenttia:

 1. Nyt me tiietään mihin ihminen on hävinny aina välillä... Onkohan noi meidän uudet valtaistuimet tullu teiltä, kun ne ainakin haisee ihan kauheesti tytöille? Ihminen aikoo laittaa ne partsille sitte, kun ne rymisevät sedät on käyny meilläkin jotain sitä maalihommaa tekemässä.
  Eiks ollu Sofi ihan superhauskaa olla oven päällä? Vielä kun keksis miten sinne pääsee ilman ihmisen tai tyypin apua...
  -Pena ja Punkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne rymyävät sedät ei oo kivoja, mutta tuleehan sitten nätti partsi.
   No en mä tiedä siitä hauskasta, olen mä ollut joskus kauan sitten aikaisemminkin siellä. Jännää se oli ainakin :)

   Poista
 2. Teillä ei ole ollut ainakaan tylsää! Meillä on ollut aika rauhallista; ei ole ovikellokaan soinut aikoihin. Se on kyllä pelottava! Mutta muutosta on kuulemma tulossa :o - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaankin kuultu, että teille on tulossa jotain tosi jännää :)

   Poista
 3. Tyypistä on kyllä tullut aikamoinen kissablogistanian legenda, vähän kun joku mustanaamio ;)
  Mutta saisi teiltä noi ovekellon soimiset loppua jo, niin on teitä pitkään kotona kiusattu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iiik, mustanaamio!!! Me melkein kuoltiin naurusta!
   Joo, sais loppua. Näiden rymistelijäsetien lisäksi pari tätiäkin kävi, mutta vaan aika pikaisesti, joten niistä ei ollut huolta.

   Poista
 4. Ohhoh, todella paljon on teillä ollut hässäkkää! Ja silti ootte saaneet elettyä suht nätisti, ootte rohkeita! Oma kaappihylly varmaan auttaa mukavasti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oma hylly on hyvä, varsinkin kun se on eri huoneessa kuin ne rymistelijät. Niin ja mami teki työtöitä siellä samassa huoneessa, niin oltiin turvassa :)

   Poista
 5. Voi apua, kyllä teillä on ollut rankkaa. Saitteko eres leikkiä niillä mystisillä laatikoilla?! Toivottavasti teille palautuu normielämä kohtapuolin.
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, saatiin ihana pahvijuttu ja se on vieläkin meillä leikissä. Mamilla oli kuvakin siitä ja piti laittaa tähän postaukseen, mutta eihän se muistanut.

   Poista
 6. No jo on ollut paljon kaikenmaailman juttuja ja ihmisiä, mut onneks nyt on jo uusi viikko ja ehkä vähän rauhallisempi meno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt näyttää rauhoittuneen, tuuli vaan vinkuu ikkunoissa.

   Poista
 7. IHAN HIRVEESTI HÄSSÄKKÄÄ! Miten te kestitte?! Se Tyyppi on kyl varmaan tosi hyvä tyyppi, osaa tehdä hirmu hyviä leluja kans. Voimaa teille, jaxuhali!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä me kestettiin kuin kissat! Olgalla tuli vähän stressikakkaa, mutta sekin on nyt jo korjaantunut. Olga on niin herkkis.
   Tyyppi on maailman paras leikittäjä!

   Poista
 8. Onneksi sentään kiipeilypuu jäi, vaikka vaikka ja mitä muuta lähtikin ja uutta tuli tilalle. :) Ihmiset on kummallisia, kun ne mukamas piristyy, kun saa jotain uusia juttuja. Pah. -Alfred

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Mami oli ihan onnessaan, kun pääsi vanhoista hyllyistä ja kaapeista eroon, outoa. Niin ja tuli sinne uusi mattokin, ihanan pehmoinen :)

   Poista
 9. Huh, teillähän on ollut siellä enemmän trafiikkia ku torilla konsanaan! Toivottavasti kohta rauhottuu, ja saatte jatkaa rauhallisesta kissanelämästä nauttimista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enää ei pitäisi tulla kuin jotain peltimiehiä rymyämään, mutta se ei kai kestä kovin kauan.
   Mami kyllä puhuu jostain yövieraasta...outoa...

   Poista
 10. Kauheasti kaikkea! Aivan liikaa ovikelloa!! Ei sovellu kissoille tuollainen, toivottavasti rauhoittuu. Ja toivottavasti saatte Tyypin teille lainaksi taas toistekin. Se on tosiaankin jo kissablogistanian legenda, kuten Taru sanoi.

  Meidän ihminen käski sanoa, että tuo tassut on tuossa just hyvät, söpöt ja ihanat ja herttaiset. Se vähän sekoaa tassuista, jos ette ole huomanneet...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovikello on Kamala! Mami on sopinut P&P ihmisen kanssa, että se ei soita ovikelloa, vaan koputtaa oveen. Sitä me ei pelästytä ollenkaan :)
   Joo, toivotaan, että Tyyppi tulee uudelleenkin leikittämään. Siitä rymistelystä ei olis niin väliä.Vähän me ajateltiin teidän ihmistä, kun laitettiin nuo tassut :)

   Poista
 11. Huiii, miten pääsit, Sofi, tuonne ovenkarmille?! :-o Ei onnistuisi räggärinpulleroilta. Synttärionnea tänään Olgalle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa kuvassa näkyy tuo käsi, joka mut sinne nosti. En mä sinne muuten pääse, vaikka mieli tekis :)

   Poista