Sivut

lauantai 7. lokakuuta 2017

Ollaan me vielä täällä!

Kuulumisia


Hiljaiseloon ei ole mitään muuta selitystä kuin mamin laiskuus! Me oltais kirjoitettu vaikka mitä jos vaan osattais avata tuo kone.

Ihan vahingossa ollaan näin lähekkäin - ei koske, ei 

Tällaista meille on tapahtunut sitten viime kuuleman, aloitetaan yhdestä ei-niin-kivasta jutusta:
 • Rakkaat naapurit Pena, Punkku ja niiden ihminen lähti muille maille vierahille. Me katseltiin ikkunasta, kun Ihminen ja Tyyppi pakkasivat kamoja autoon ja sitten ne häipyi. Onneksi ollaan kuultu niistä juttuja tämän internetsuunin kautta, muuten olis tulllut ihan hirvee ikävä 😿
Pena on niin komea 💓 Kuva heinäkuulta
 • Mami on käynyt kissakahviloissa ja kissakamujen luona 
Purnauskiksen uusi pentu Tähti ja Helkatin Pete
Pepsi ja Max
Ilona ja Zetor
 • Me ollaan autettu mamia kotikonttoritöissä. Yhtenä päivänä se ei oikein arvostanut, kun Sofi sai sen koneen sammumaan.
Sofi auttaa mamia töissä
 • Enää ei hyppää remppamiehiä rymyämässä milloin missäkin. Seinät ja parveke ja kaikki on nyt ihan hienot!
 • Kesä meni, mutta onneksi parvekkeella on vielä lämmin. Saadaan olla siellä niin kauan, kun mamin varpaat ei palele.Nyt sitten vaan nautiskellaan syksystä 😺

PS. Tällä viikolla meillä oli tosi jännää, siitä lisää lähipäivinä...

24 kommenttia:

 1. Tiiättekö mitä! Meidänkin ihminen on ollut nyt sellaisissa Etätöissä, jotka siis tarkoittaa oikeasti lähitöitä. Mutta! Sekään ei tykkää, kun menin sen koneelle! Miksei ne tykkää, kun yrittää ihan tassusta pitäen auttaa? Kauheasti se on kyllä tarvinnut työnohjausta muutenkin. Toisinaan ihan koko päivän!

  Kiva että olette taas päivittäneet blogia. Tykätään teistä, hyvä kuulla teidän juttuja ja nähdä kuvia, kun ootte niin fiksuja ja nättejä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, me ihan punastutaan kun noin kehutaan, kiitos!
   Ihmiset vaatii työnohjausta! Ihme, että niillä ei ole pakollisena työtä ohjaava kissa siellä töi -paikallakin.

   Poista
  2. Ja kaiken huippu on se, että meidän ihminen on sanonut, ettei Töihin saa viedä kissoja! Miten ne saa mitään siellä tehtyä? Ainakaan oikein? Kyllä aikalailla ihmettelen.

   Poista
  3. Mutta muistattekos, että Pepsi oli heidän emännän työtöissä? Mites se oli mahdollista? Silloin oli varmaan erittäin tehokas työpäivä :)

   Poista
  4. Ai niin, Pepsihän oli tosiaan Töihin:ssä ihmisensä mukana. On mahtanut olla rankka päivä, jos siellä on montakin työnohjattavaa ollut! Kyllä on yhdellä kissalla ollut tassut täynnä töitä, vaikka onkin neljä tassua...

   Poista
 2. Onpas kiva kuulla teidän tapahtumista. Teidän mamillakin on on näköjään ollut vaikka mitä. Sen kahvin vieressä on ihan aidon näköinen kissakin. Hassua kun meidän kuva ja meidän näköiskuva on tuolleen päällekkäin 😸 ps. mistä sen koneen saa suljettua, voitais kokeilla - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Te ootte Ilon ja Zetan kanssa ihan samiksia! Siitä melkein vaan erottaa, kun teillä on kaulakorut.
   Mä en oikein tiedä, mitä mä tein kun se kone sulkeutui, kävelin vaan sen päältä ja tassut osui sopivasti 😀 - Sofi

   Poista
 3. Ihanaa kuulla teistä piiiiiiitkästä aikaa. Oltiin jo huolestuneitä, että missä tytöt oikein luuraa. Toivottavasti mamilla on kuitenkin ollu aikaa teille vaikka se onkin ollu laiska tänne kirjoittelemaan.
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On sillä ollut meille aikaa, vaikka kyllä se on iltaisin ja viikonloppuisin luuhannut jossain saleilla - ei kyllä kuntosellaisilla 😀

   Poista
 4. Oho, on teillä tai teidän mammalla ollut paljon vierailukäyntejä, se on ahkera! ja ihanaa, etät teillä on kotona taas rauha maassa ja asiat niin kuin olla pitää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on kaikki hyvin ja kaikenlaista jännääkin on ollut. Pidetään nyt huoli, että kuulumisia tulee useammin.

   Poista
 5. Hirmeesti kuvia! Ekana katottiin, että ollaanks siellä mekin ja oho, kahteen kertaan, mut ei ollukaan - toiset oli Tampereen misuja kisuja! Muistetaan kyllä kun kävit, oli kiva leikkii. Ja meiän ihminen sanoo, että sekin on käynyt teiän partsilla ja että hyvä partsi on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassua, kun ootte niin samiksia Tampereen kisukoiden kanssa 😀 Kuvatkin on vähän samasta kulmasta.
   Oli kiva taas käydä teillä, ootte kaikki niin ihania!

   Poista
 6. Hiljaiselo on joskus vaan hyvästä, saa rauhassa elellä ilman paparazzeja joka kulman takana. Voiko kulua jopa päiviä ilman kuvaajan kohteeksi joutumista?

  Päivityksiä kuitenkin arvostetaan suuresti. ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kun ei se hiljaiselo sitä tarkoita, että ei kuvattais! Ehkä ei ihan joka päivä, mut on kuvattu mun vessakäyntiäkin, onneks ei sitä sentään tänne laitettu. Mä pääsin väliin sanomaan, että jossain se raja menee! - Sofi

   Poista
 7. On meilläkin vähän ainaki ikävä teitä. Mut onneks on tää intertuubi vai mikä tää oli, et saadaan säännöllistä raporttia teidän puuhista. Hienoo, et teillä on kaikki hyvin.
  -P&P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on jotkut ihmisen keksinnöt sentään hyviä, niinkuin nää iternetsuunit ja muut semmoiset. Mahtaiskohan joskus saada ihan livekuvaakin sitä kautta?

   Poista
 8. Onpa kiva kuulla teistäkin, ja paljon on tapahtunut! Nyt en kyllä malta edes odottaa, mitä jännää teillä onkaan meneillään. :) Toivottavasti jotain tosi kivaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun vaan saisi tuon ihmisen kertomaan meidän jännistä jutuista... Se on kyllä laiska!

   Poista
 9. Kiva kuulla teistä! Toivottavasti on vielä kauan lämmin, että teidän mami ja te tarkenette siellä parvekkeella. :) Täälläkään ei arvosteta tietokoneapureita, vaikka miten oltais parempia niissä hommissa ku nuo ihmiset. Kummallista. -Mimmi&Alfred

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mami ei tarkenekaan, se laittaa sukat jalkaan ja istuu vaan sohvalla ;)
   Ei teilläkään arvosteta kissan tietokonetaitoja, ihmeellistä! Kuitenkin kissavideot on internetsuunin suosituimpia juttuja ja kukas ne on tehnyt? Kissat tietysti!

   Poista
 10. Meillä on kyllä kylmä myös parvekkeella! Ja meidänkin mami on laiska :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän partsilla tarkenee iltapäivällä, kun aurinko vielä paistaa. Muuten sielläkin tassut palelee.
   Huoh, hyvää henkilökuntaa on niin vaikea löytää nykyään!

   Poista
 11. Ei voi olla parempaa kahvihetkeä ku SUKLAAKAKKU, KAHVI ja KISSA, I love!

  VastaaPoista