Sivut

sunnuntai 10. joulukuuta 2017

Joulukissapaketti

Salaisilta kissaystäviltä


Osallistuttiin taas tänä vuonna Tassulinnan Salaiseen Joulukissaan. Kiitos Tuija, kun järjestät tämän ihanan lahjojenvaihtoseikkailun :)

Annetaan Olgan kertoa tarkemmin.

Tuossa viikolla mamin kännykkä piippasi ja se huuteli meille, että nyt on joulukissapaketti automaatissa, pitäiskö heti lähteä hakemaan? Me tietysti, että tottakai, heti paketti meille! No ei se sitä ihan heti hakenut kumminkaan eikä edes antanut meidän avata sitä ennen kuin eilen, pöyristyttävää!

No mitä sieltä paketista sitten löytyi? No vaikka ja mitä sekä meille että mamille, tässä me tutustutaan pakettiin. Tai no mä tutustun, Sofi katseli kauempaa, kun on sillä oli uni vielä vähän kesken.

Nuuh, Erittäin mielenkiintoiset tuoksut...

Mitä??? Eikös kaikki olekaan meille?

Kanafilee...nam! Ja lisää Tosi Mielenkiintoisia Tuoksuja!

Tää paketin ympärillä ollut naru oli ihana! Se kyllä häipyi jonnekin...

Tässä Sofi esittelee mitä kaikkea hyvää me ja mami saatiin! (yksi hiiru oli jo leikitty jonnekin)

Nämä Itsy Bitsyn kuivatut kananamit on ihan valtavan hyviä. Mä olisi syönyt vaikka koko pussillisen!
Mahtava paketti, just kun me oltais itse valittu! Namit on jo tarkistettu ja hyväksi havaittu, tunafile on vielä jemmassa. Toinen hiiru siis hävisi, mutta löytyi myöhemmin sängyn alta. Kilinäpallot otetaan laatikkoon yöksi...miksiköhän?
Mami sai kaakaota, suklaata (jee!), heijastimen ja piparimuotin. Heijastin onkin tosi tarpeen näillä keleillä ja mami ripustaakin niitä itseensä kuin joulukuuseen koristeita, niitä ei voi olla koskaan liikaa.

Ja kukas sitten oli meidän salainen kissaystävämme? No monet jo tunnistavat tästä kortista, eikös vaan?

Suloinen kolmikko

Me ihan punastutaan, pusut ja puskut Sulolta....hih!

Oikein paljon kiitoksia ihanista lahjoista ja hyvää joulunaikaa Namulle, Noomille, Sulolle ja Mammalle Naukulaan18 kommenttia:

 1. Wau, paketti täynnä vaikka mitä kivaa! Ja herkkuja, nami mitä herkkuja!
  -P&P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herkut oli herkkuja! Jopa Sofi maiskutti hauhausta leikattuja palasia, vaikka on yleensä tosi nirso herkkujen kanssa. Ilmeisesti puuttuvat hampaat vaikuttavat sen verran, että vain rapeat ja ohuet namit kelpaavat pieninä paloina. Olgahan olisi syönyt kaikki heti...

   Poista
 2. Mikä paketti! Vähän teillä on huippu pikkujoulut ja mamikin mahtaa olla nyt onnellisuuden huumassa noita syödessään 😸 Ja korttikin itse Sulolta! - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suklaata, nammmm! Ja nuohan ovat kaikki tosi terveellisiä: tummaa, raakaa ja sokeritonta, niin että niitä voi syödä ihan melkein ruoaksi 😀
   Sulo -hunksin terveiset kyllä lämmittivät kovasti ladykissojen mieltä ❤️

   Poista
 3. Tuo paketti tuli kyllä ennätysajassa perille! Teillä on puhelin piippaillut niin nopeasti, ettei namitkaan ehtineet happanemaan :) Mukavaa joulua teille, joulukissat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuli! Samaa katsotiin Postin seurannasta, että jollain pikakuljetuksella oli lennähtänyt.
   No namit ei Olgan käsittelyssä kyllä pääsisi muutenkaan happanemaan 😀
   Kiitos kivasta paketista ja haju- sekä muistakin terveisistä!

   Poista
 4. Wau, hieno paketti. Mitä tytöt tykkäsi kalafileistä? Oliko ne jotain mitä mekin haluttaisiin maistaa?
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kalaa ei olla vielä kokeiltu, mutta kerrotaan sitten miltä maistui.

   Poista
 5. Monenlaista herkkua, nam! Kiva paketti! Pitäisköhän meidänkin uskaltautua kokeilemaan noita hauhau-herkkuja, kun niitä niin kehutaan.. :) -Mimmi&Alfred

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa kuivattua kanafilettä se on kuin kissojenkin namipusseissa, mutta isoina paloina. Kun vaan leikkaa pienemmiksi paloiksi, niin sopii hyvin kissoillekin. Meillä on joskus ollutkin jonkun toisen merkin vastaavia.

   Poista
 6. Vai pakettinaru oli jo ensimmäinen hyvä lahja, niin tyypillistä! :D Sofin esittelykuva on hieno, vakavana vahtii lahjoja, omia ja henkilökunnan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olga oli heti narun kimpussa jo ennen kuin se oli otettu pois paketin päältä. Irrotettuna sen kanssa olisi leikitty vaikka kuinka, mutta koska leikkiin kuului myös pureskelu, joutui naru roskikseen aika pian ettei tapahdu vahinkoja.
   Tytöt olivat unosilla, kun kannoin paketin sängylle. Olga heräsi heti innokkaana, mutta Sofilla oli vielä tyyny hyvin ja jätti suuremman tutkimisen Olgalle 😀

   Poista
 7. Teilläkin on nyt Hau Hau Championia! Juju nuoleskeli nälkäisenä huuliaan tätä postausta lukiessa. Itsy bitsyt kananamitkin kuuluvat sen lemppareihin. Ihmislahjatkin olivat kivoja - näin pimeillä keleillä ei voi olla liian joulukuusi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Namit on testattu ja hyväksi havaittu.
   Ihmislahjat on hyviä ja terveellisiä ja turvaa tuovia 😀

   Poista
 8. Paljon herkkuja sekä omistajalle ja kissoille ainakin! Toi tunafile on ainakin meillä lempparia, katoaa sekunneissa joten saa nähdä mitä teillä tuosta tuumataan!

  Ihanan näköisen paketin saitte kaiken kaikkiaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuna on vieläkin jemmassa, pitää jotain säästää jouluunkin 😀

   Poista
 9. Voi mitenkä ihana paketti, kyllä meiän pojat on vähän kadeja!

  VastaaPoista