Sivut

sunnuntai 6. tammikuuta 2019

Olgan juttuja

Yleisön pyynnöstä


Viime vuoden lopulla kysyimme, mistä haluaisitte meidän tekevän postauksia ja yksi aihe oli Olga. Tämä pyyntö tuli tietysti Olgan etäpoikaystävältä Maxilta

Olga on tosi kiltti ja ystävällinen, herkkä ja varovainen mussukka. Rakastaa rapsutusta ja tulee aamuisin mamin mahan päälle vaatimaan rapsuja ja silityksiä.
Olgalla on herkkä stressivatsa, jonne ei sovi laittaa mitään ei-sopivaa. Rauhallisella elämällä, sopivalla ruoalla ja Inupektilla se pysyy aika hyvässä kunnossa.
Vieraat eivät välttämättä heti näe Olgaa, sillä ovikellon soidessa on suunta sängynpeiton alle. Ajan myötä yleensä uteliaisuus voittaa ja valkoinen nenänpää kurkistaa makkarin ovelta. Namien avulla Olgasta saakin sitten  jo ihan kaverin.

Sofin kanssa on sellainen sopivan etäinen suhde, ei nukuta kylki kyljessä, mutta jahtausleikkejä harrastetaan joka päivä. Sofin on pomo kotona, mutta kun mennään Tyypille hoitoon, niin osat kummallisesti vaihtuvat ja Olgasta tulee itsevarmempi ja selvästi joukon johtaja.

Mielileikissä mami juoksee huiskalelun kanssa eteisestä makkariin ja takaisin Olga perässä. Matot ja sängynpeitto menevät ruttuun ja Sofi katselee silmät suurina 😄
Pahvilaatikot, silkkipaperit, pallot ja haisulelut ovat myös kivoja.

Mutta nyt asiaan, pääosassa Miss Olga!
Kickeroo saa kyytiä Tässä näkyy myös mun ylpeys: piiitkä häntä.

Söpöstelyä ja pusu Maxille ❤

Yksi mun mieliasento ja -paikka

Mun oma sänky

Lällällää!

Mami ei kauheesti tykkää, että mä istun tässäPusuja kaikille ja erityispusut Maxille 💓 t. Olga
14 kommenttia:

 1. Voi miten hauska olisi juosta kilpaa huiskan perässä, mäkin tykkään siitä. Tämä on paras postaus sinusta rakas Olga; oot niin paras ❤️❤️ Paljon pusuja 😽😽😽 - sinun Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuu käymään joskus, juostaan sitten yhdessä! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ - Olgasi

   Poista
 2. Vau, ihan pelkkää Olgaa ja hänen kuulumisia.
  Saako tilata samanlaisen jutun Sofista myös?

  VastaaPoista
 3. Olga on kyllä ihan järjettömän kaunis. *_*

  Hyvä postaus ja info. :)

  VastaaPoista
 4. Oi sä oot niin nätti, ja häntä, ja kieli! Onkin hyvä olla vähän varovainen ihmisten suhteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kamut ❤️
   Mä oon Ilonan linjoilla ihmisten suhteen, ei niihin oikein voi luottaa.

   Poista
 5. ♥ Olga-ihana nätti tyttö ♥

  Me kanssa tykättäisiin Sofista lukea samanlainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No katsotaan suostuisko Sofi, kun tuli jo toinen pyyntö 😀

   Poista
 6. Olga muuttuu täysin toiseksi otukseksi kun tulee kyläilemään, arkuus jää kotiin, mukaan pakataan vain utelias eläin. Ei tarvitse etsiä mistään piiloista, pyörii jaloissa, puskee ja kehrää, vaikea tehdä mitään kun on Olgan naama heti välissä. Syliin voi nostaa milloin vaan, jää välillä jopa makaamaan jalkojen päälle rapsuteltavaksi ja kun nostaa olkapäälle pötkötteleen niin sieltä on hyvä katsella vaikka keittiön kaappien ylähyllyjen romppeita. Postiluukku kolahtaa ja Olga on ensimmäisenä kurkkimassa, että mitä tuli. Huiskat ja hiiret saa kyytiä ja varsinkin kun illalla sammuttaa valot alkaa armoton hiiren paiskominen. Jos kelit sallii niin parvekkeelta voi seurata takapihan tapahtumia, siellä hyppää tenavia, aikuisia, koiria, jäniksiä, oravia, paljon lintuja ja naapuritontin työmiehet kolistelevat ja ajelevat milloin milläkin koneella. Kynsien leikkuu onnistuu kunhan vaan Olga pitää päänsä viltin alla jemmassa. Sofilla ei ole mitään asiaa sängylle silloin kun Olga siellä lepäilee, tulee häätö välittömästi. Yrittää Sofi välillä komentaa mutta saa tassua takas. Kun tulee kotiin lähdön aika niin sitten mennään matalana maha maata myöten karkuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Tyyppi!
   Kiva kun kommentoit mun juttua 😺
   Mulla on vaan niin kivaa kylässä, että unohdan ihan sen, että Sofi on olevinaan joku pomo.
   - Olga

   Poista