Sivut

torstai 9. joulukuuta 2021

Vuosi 2021 - osa 2

Muistelut jatkuu

Toukokuussa mami teki pikavisiitin kavereiden luokse Tassulinnaan. Max tässä lähettää Olgalle terveisiä.Kesäkuussa juhlittiin Olgan syntymäpäivää; meidän juniorikin on jo 12 v. Tämä on hyvin tyypillinen kuva Olgasta. Tassut söpösti järjestyksessä ja tarkkaavainen ilme.Saatiin Tassulinnan emäntä kylään sopivasti melkein Olgan synttäreille, niin Olga sai tuoreet terveiset Maxilta. Tässä Pepsin ja Maxin emäntä Aboa Vetus & Novan näyttelyssä. Siis tuo keskimmäinen 😊Heinäkuussa oli kamalan kuuma. Piti tuulettaa masua ja mami yritti viilentää meitä märällä pyyhkeellä. Yritykseksi jäi, kun tuo rätti lensi aika äkkiä lattialle.Tässä välissä mami lomaili ja siitä tehdään ihan oma postaus!

Loman jälkeen palattiin arkeen – saatiin uudet vessat!

Mami tykkää, kun on kätevä siirrellä ja reunat on sopivan korkeat, että hiekat ei lentele kovin pahasti pitkin poikin. Meistäkin nämä on oikein sopivat tarkoitukseensa. Sofi näyttää mallia.


Ja oltiinhan me kavereitakin - no ainakin pieni hetki. Ilmeet enteilee jo tulevaa...Loppuvuoteen kuuluu aina vuositarkastukset ja sinne mennään punaisella pölynimurilla ja kopassa. Ei kiva! Tänä vuonna tuli molemmille toinenkin käynti, sillä Olgalta poistettiin hammaskivi ja Sofillle tehtiin sydänultra, kun tarkastuksessa kuului sydämestä sivuääni. Onneksi ei löytynyt mitään huolestuttavaa, vaan vain vaaraton: ”Pyörteinen verivirtaus oikean kammion ulosvirtausalueella, ei viitteitä sydänsairaudesta”. Ell puhui jotain turbulenssista ja se kuvaakin hyvin Sofin iltavillejä 😸 Sofillekin on sitten tiedossa hammashoito, mutta se siirrettiin alkuvuoteen.Tämmöistä meillä tänä vuonna. T. Sofi ja Olga


12 kommenttia:

 1. Tähän voisi tottua! Siis, että teidän kuulumisia saa lukea useammin kuin kerran vuodessa :D Jos kesällä viilennettiin märällä pyyhkeellä, niin onko teille nyt tehty lämmittelypesä?
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olgan pesä on makkarissa ihan patterin vieressä ja siellä on oikein kiva ja lämmin. Sofi haluaa partsille käymään pakkasellakin, hyrrrr!

   Poista
 2. Hmm, tutunnäköisiä näkyy kuvissa. Ja Olga kolmesti! Tylsää että jouduitte matkustamaan pölynimurissa - Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks ollutkin tuttua näköä? Olga lähettää lämpimän halauksen sulle. ❤️

   Poista
 3. Säilyitte hengissä loppuvuodenkin, vaikka oli kuumuutta ja viilennysyritystä ja pölynimuria. :'D Oikein hyvät kuulumiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pölynimurireissut ei ole koskaan kivoja. Silloin pitää aina ohjeistaa mamia ajamisessa, miten se ollenkaan selviää, kun me ei olla mukana?

   Poista
 4. Kiva lukea jatkokuulumisia näinkin pian! Hyvä ettei matka pölynimurissa tuottanut kuitenkaan mitään huolestuttavia terveysuutisia♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mamilla oli vähän kyllä perhosia vatsassa tuon sydänultran takia, mutta onneksi oli vaaraton juttu.

   Poista
 5. Paras juttu noissa sydän_hommissa on just tollaiset, turbulenssia mutta mitään vakavaa. Kellä nyt ei vähän turbua olisi josku sydämmessä !

  kerro lisöö tosta veskistä, mistä ja paljon maksoi ? Näyttää hyvältä, kuulostaa kätevältä ja meille tarvittaisiin uuden veskit. Olen kuulolla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ainakin Sofi välillä turbuloi 😹

   Tuo on Litter Lockerin vessa ja saa ainakin Zooplussasta ja Peteltä. Näytti nyt maksavan Petellä 38€, mutta siellä oli huomiseen asti 20% jouluale. Zooplussassa on nyt 30€.

   Poista
  2. Kiitos ! Vielä ei ole veskiin vaihto tarpeen, mutta sitten kun on - näitä ne taitaa sitten olla :) T. Taru

   Poista