Sivut

torstai 5. marraskuuta 2015

Oltiin "lomalla"

Pikakuulumiset


Meidät vietiin pari viikkoa sitten kissahoitolaan "lomalle", kun mami lähti hakemaan aurinkoa jonnekin etelään. Olis täälläkin paistanut, mut se sanoi että ei se oo sama. 
Meillä oli tosi tylsää, mut mamilla kuulemma tosi kivaa. Se lupasi tehdä oman postauksen siitä lomasta, kun siellä oli kuulemma kissojakin.

Tässä vielä lepäillään autuaan tietämättömänä tulevasta
 
Tää on Miuku (tai Cindy) ja oli mamin kissa siellä etelässä
Nyt kun ollaan jo kotona, meillä on ollut koko alkuillan ihan kauheasti asiaa. Ollaan molemmat selitetty, kuinka meillä on ollut kamala ikävä. Kohta taidetaan kumminkin väsähtää. Päästään taas mamin viereen nukkumaan :)

14 kommenttia:

 1. Lomailu on välillä mukavaa...

  Olgan asento :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se mukavaa, ainakin ihmisen mielestä! Meistä se on ihan mälsää :(

   Poista
 2. Kyllä lomassa aina lopulta parasta se kun viimein pääsee kotiin oman tyynyn ja kissan viereen nukkumaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhutte! Varsinkin kun pitää matkustaa paikkaan, jonne on kahden välilaskun lennot.
   Mutta kyllä mä jo haaveilen seuraavasta reissusta... :)

   Poista
 3. :D Vai kissahoitola loma. Meillä on pojat kerran olleet kissahoitolassa, ja Jackson oli siellä melkeen koko viikon syömättä. :D Se ei oikein tykkää muuta kuin meistä omistajista. Paavo ei ollut moksiskaan, mutta se oli ärsyttänyt muita asukkeja sirkuttavalla lelullaan, jolla se oli leikkinyt aamusta iltaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onkos Jackson niin herkkis, voi sentään. Sofi on joskus aikaisemmilla kerroilla nirsoillut, mutta nyt oli ruoka maistunut molemmille hyvin. Eihän tuo mikään hyvä vaihtoehto ole, mutta ovat nuo siitä aina selvinneet ilman ongelmia tai traumoja.

   Poista
  2. Jackson on aika herkkis, eikä lämmenny koko viikon aikana. :D Se on sellanen mammari. Ei Jacksonkaan traumoja saanut, ja vien uudestaankin seuraavan lomamatkan sattuessa. Kun Jackson pääs kotiin sen viikon hoitolajakson jälkeen se käveli kotona ku maailmanvaltias, vaikka just oli viikon tärissy piilossa pedin alla.

   Poista
 4. Mukava, että ootte kaikki taas yhdessä kotona! Nyt mamilla on varmasti taas virtaa hetken aikaa, kun on ollut siellä auringonhakureissullaan :)

  VastaaPoista
 5. Ihanaa että saitte mamin kotiin, mut mamilla oli varmasti kivaa tuolla etelässä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kivaa, vaikka sunnuntaina olikin tulvavaroitus päällä!

   Poista
 6. Oi, onnenpäivä tai -ilta, kun pääsee pitkästä aikaa mamin kainaloon. <3 Missähän kaukana se etelä oli, kun siellä asusti tuollainen eksoottinen dalmatiankissa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kovin kaukana eikä kovin eksoottinen paikka, vaikka kissa onkin dalmatialainen merirosvokissa :) Lisää kuvia ja kissoja tulossa...

   Poista