Sivut

maanantai 10. heinäkuuta 2017

Anoppi kylässä

Ihan nukkumassa!


Meillä oli vähän aikaa sitten tosi jännää, kun Olgan anoppi kävi kylässä! Joo-o, Olgan poikaystävän Maxin emäntä oli meillä yötä :)

Me saatiin tuliaisiksi itse tehty kärmes ja villatakki. No, ei se villis ollut meille, mutta kun se oli jätetty siihen laukun päälle ja ihmiset oli jossain, niin pitihän meidän ottaa se käsittelyyn ja karvoittaa huolellisesti. Olga laittoi siihen paljon rakkaita terveisiä Maxille.

Illalla me sitten vähän huolestuttiin, kun oli jo melkein nukkumaanmenoaika ja nämä vaan höpöttelee (meidän luottohoitaja oli myös paikalla) ja me tiedetään, että anoppi asuu tosi kaukana; miten se nyt voi mennä kotiin enää näin myöhään? 
Mutta se jäikin nukkumaan meidän työhuoneeseen! Eka sieltä tuotiin meidän vessat olohuoneen puolelle ja sitten ne pystytti sinne semmoisen kamalaa ääntä pitäneen hökötyksen (ilmapatjan). Siinä vaiheessa me oltiin jo makkarissa piilossa, mutta kuultiin, että työhuoneen ovi laitettiin kiinni. Sitä patjaa kun ei kuulemma kissat saa käyttää...Olgalla oli sitten kova työ vahtia oven takana yöllä, että anoppi ei vaan karkaa ennen aikojaan :)

Kiitos Tassulinnan emännälle käynnistä ja tuliaisista, oli kiva nähdä pitkästä aikaa!


17 kommenttia:

 1. Olga oot tosi hyvä vahtikissa! Oli kiva nähdä sitä sun anoppia pitkästä aikaa. Toivottavasti tulee joskus uusiksikin. Vai mitä? Saat taas vahtia koko yön. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, saa tulla, mut olispa Max mukana myös ♥ - Olga

   Poista
 2. Kyllä olen Olga tyytyväinen Maxin valinnasta 😊 Mutta mahdoitko nukkua koko yönä, kun minusta tuntui että päivystit oven takana? - emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, mä ihan punastun! Kyllä mä sitten aamuyöllä jo nukuin, kun olin varma, että sä et lähde yöllä pois. - Olga

   Poista
 3. Joo, ne ilmapatjat ei ole oikein kissayhteensopivia. Me on nuorina kissoina yksi sellainen rikottu. No se oli vahinko!

  Mutta se on aina aika jännää, kun on vieraita. Meillä ne nukkuu olohuoneessa, silloin kun niitä on. Harvoin on. Parasta kaikessa on se, kun niille tehdään petiä patjalle (ei ilmapatja), ja lakanoita ja peittoja käsitellään ihan epätavallisessa paikassa!

  Muistithan silti nukkua, vaikka piti pitää vahtia? Ja jäikö villatakki teille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä sain hyvin karvatun ja tuoksutetun villatakin! Mutta emäntä mokoma laittoi sen pian koneeseen, kun se muka tarvitsi juuri sitä villatakkia johonkin puhtaana :/ - Max

   Poista
  2. Joo, ei saatu pitää takkia, mutta meni sentään terkut Maxille!
   Ai meneekö se patja helposti rikki? Me luultiin, että sitä vaan ei saa karvastaa, kun oli se villis jo karvastettu...

   Poista
 4. Ai että, kivaa tuollainen vierailija! Ja hyvät tuliaisetkin, sekä ne kissoille tarkoitetut että tarkoittamattomat. Ilmapatjan rajaaminen kissakäyttäjien ulkopuolelle oli varmaan fiksua! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kiva vierailija, vaikka unohti tuoda Maxin mulle poimiman kukkakimpun. - Olga
   Tuliaiskärmes on saanut kyytiä iltavilleissä, on hyvä lelu!

   Poista
 5. Voi vitsi, tulispa Ruffenkin anoppi kylään ja ottais Nupun mukaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, siinä sydämet sykkisivät oikein tosissaan ja häävalssi soisi korvissa 💕

   Poista
  2. Nuppu täällä jo pakkailee ilmapatjoja ja makuupusseja! 💕 Ihan hyvin voidaan viettää loppuloma Murusten olkkarissa. :-D Sen verran kivalta kuulosti tuo Maxin ja Olgan anoppiyövyntä! :o)

   Poista
  3. No niin, tästähän tuli oikein trendi :)

   Poista
 6. Hih, vai että oikein anoppi kylässä :)
  Jänskää!
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista