Sivut

sunnuntai 13. joulukuuta 2020

Joulukissailuja

Ollaan vielä täällä :)


Erittäin hyvä syy päättää ikuisuuden mittainen blogihiljaisuus on Tassulinnan jokavuotinen perinne, Joulukissa.
Olemme olleet joka vuosi mukana ja aina tämä on yhtä jännää 😸

Kun laitettiin omaa joulukissapakettia matkaan, huomattiin Postin apissa, että meillekin oli tulossa jotain ja lähettäjästä päättelimme, että siellä se meidänkin joulukissapaketti lähestyy.
Meni kuitenkin ihan tosi monta päivää, että saatiin avata paketti. Mami odotteli valoisaa aikaa, mutta eihän sellaista tähän aikaan vuodesta ole, joten otettiin kattovalo avuksi.

Täällä on hurjan monta jännän tuoksuista pakettia

Paketissa oli erittäin mielenkiintoiset tuoksut. Niissä oli kissaa, montaa eri kissaa ja sitten jotain muuta...ihan outoa?

Nää on kaikki mulle!


No niin, järjestys se olla pitää, vanhemmat ensin!


Eikös ruveta yhdessä avauspuuhiin

  
Täällä oli vaikka mitä!

Vihdoin saatiin yhdessä avattua kaikki paketit, vaikka välillä Sofi yritti väkisin varastaa yhden avaamattomana. Arvatkaas, mitä siinä paketissa oli? Joo, juuri nuo oikean yläkulman aitokarvajutskat. Ne olivat ihan ehdottomasti suurin suksee. 

MUNMUNMUNMUNMUNMUN!

Kissanminttuhiiri olis pitänyt myös saada heti leikkiin, mutta se säästetään myöhemmäksi. Karvaleluista riittää iloa vielä pitkän; niitä riepotetaan ja niistä kinastellaan, onneksi on kaksi.

Lämpötyynyä ei ole vielä kokeiltu, mutta varmaan testataan, kunhan ilmat viilenevät. Heijastin roikkuu jo takissa, osa suklaista on syöty ja samoin Cosmasta. Piparimuotit ovat ihania, kunpa joku joskus leipoisikin, niin pääsisivät käyttöön. No, aina ne voi laittaa esille ihan muuten.

Ketkä sitten olivat tämän mahtavan paketin meille käärineet? Arvaamme, että käärijöitä on ollut useita, sillä kortissakin oli 16 allekirjoittajaa, joista vain kaksi ihmistä!
Päärynäeläimen jengihän se siellä oli salaisena Joulukissana, oikein iso kiitos tosi kivoista lahjoista ja hyvää joulunaikaa teille kaikille 💝


Loppuun vielä kuva meidän joulukissapaketin pakkaamisesta.


Tytöt olivat mukana pahvilaatikon valinnassa erittäin innokkaina, mutta loput pakkaushommat mami sai hoitaa ihan itse, koska tytöillä oli muuta puuhaa.
Paketin avaamisesta voi lukea täältä: Mannilainen. Oikein ihanaa joulun aikaa myös heille!

14 kommenttia:

 1. Mutta tehän ootte saaneet vaikka mitä! Lämpöpeti kuulostaa jännältä; kertokaa sitten joskus millainen se on. Nätit piparimuotit ja heijastin 😻 Mutta mikä tuo Hello Kitty on? - me kaikki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hello Kitty sisältää suklaata - tai sisälsi 😂

   Poista
 2. Varmasti on jännittäviä hajuja ollut paketissa, kaikenlaisen kivan aineellisen asian lisäksi. :) Lämpötyyny kiinnostaa myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ihan ihmeellinen hajumaailma kyllä, jotenkin näätämäinen.

   Poista
 3. Onneksi on Joulukissa, jota tekään ette voi vastustaa, niin päästään kuulemaan teistä tätä kautta todella piiiitkästä aikaa. Kyllä teitä on lahjoilla hellitty ♥ Ollaan satavarmoja, että noi karvalelut kuluu puhki myös teidän tassuissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, joulukissa saa meihinkin vauhtia 😸
   Karvalelut on edelleen ihania!

   Poista
 4. Kiva että paketit olivat mieleen! Kanintöpöt ovat meilläkin takuuvarma hitti. Niitä pakatessa meinasi kyllä Maunolla tulla pieni itku, että ihanko oikeasti pakataan kaksin kappalein, kun Maunosta niitä olisi selvästi pitänyt päästä ensin koekäyttämään kunnolla. Onneksi poikaa lohdutti, että kuivurista löytyi kyllä kanileluja omallekin jengille 😁

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi pikku-Maunoa, onneksi teillä on lisää töpöjä jemmassa 😺

   Poista
 5. Kiitos joulutoivotuksista <3

  Ihanan paketin olette saaneet. Lämpötyyny kuulostaa mahtavalta jutulta, mutta kanintöpöt vasta kova juttu onkin. Tosi huikeaa! Me vain ulkona seuraamme pupuja.

  -Palvelijatar-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpötyynyä täytyy kyllä kokeilla, kunhan ilmat viilenevät. Nyt meillä on liian lämmin vielä.
   Kanintöpöt saavat edelleen kyytiä 😀

   Poista
  2. Toi lämpötyyny on todella kätevä myös jos joutuu talvella reissaamaan esimerkiksi eläinlääkäriin tai muualle, kun pysyy yhdellä lämmityksellä lämpimänä jopa kymmenen tuntia, ja ei ole liian kuuma laitettavaksi kuljetusboksiinkaan. Ite sain näihin vinkin yhdellä kissaluennolla.

   Poista
 6. Ihana tää loppuvuosi kun saa lukea Joulukissailuja! Meiltä meni tämä nyt kyllä ihan ohi korvien ja silmien, mutta hauska kuulla mitä muiden paketeista paljastuukaan 😍

  VastaaPoista