Sivut

maanantai 18. heinäkuuta 2022

Mitä meille nyt kuuluu

Mami kertoo

Ollaan nyt elelty pari viikkoa Sofin kanssa kaksistaan. Sofi ei ole juurikaan kaivannut Olgaa; parina ekana päivänä vähän kuljeskeli ja ihmetteli, mutta sitten vain otti tilanteen haltuun ainoana kissana.

Nyt oikein huomaa, että Sofi tiesi, että Olga oli kipeä ja stressasi sitä. Sofin ruokahalu on ihan erilainen ja syö kaikessa rauhassa. Aiemmin piti koko ajan vahtia Olgan ruokintayrityksiä.

Myös leikkiminen maistuu taas. Ollaan vedetty pitkiä huiskaleikkisessioita ja itsekseen pelailee pilleillä ja hajuleluilla. Ihan kuin olisi nuortunut monta vuotta!

Huomiota pitää saada ihan valtavasti! On kehittänyt ihan uusia naukumisiakin: ”nälkä”, ”kauhea nälkä”, ”harjausta”, ”rapsutusta”, ”leikkiä”, ”huomaa mut”, ”missä sä olet oikein ollut näin kauhean kauan”, ”herää”, ”herää heti”, ”nouse jo”.

Toki auttaa myös konehommissa, lakanoiden vaihdossa ja palapeleissä. Vielä kerran kiitos kaikille osanotoista ja myötäelämisestä

16 kommenttia:

 1. Sofi varmasti auttaa mamia jaksamaan ja toipumaan <3

  VastaaPoista
 2. Sofi otat kaiken ilon irti, kun saat kaiken huomion. Se on oikein! Hauska että olet oppinut vaatimaan asioita, palvelijoita kuuluukin työllistää ja pitää komennossa 😸 - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
 3. Ihanaa Sofi kun olet ottanut oman paikkasi ja tehtävän pitää mami työllistettynä sekä avustettuna ♥

  VastaaPoista
 4. Voi, ihana Sofi on nyt mamman isona ilona ja lohtuna! Niin usein mietin, että osaisivatpa eläimet puhua ja osaisinpa itse niiden kieltä. Ymmärtäisi paremmin tuota sairaudesta stressaamista ja kaikkea muutakin. Ja varmaan Sofi stressaantui siitäkin, kun mamma oli stressissä ja huolen täyttämä. Ihminen ei ole niin herkkä itse, että edes tajuaisi, kuinka herkkiä eläimet voivat olla aistimaan kaikkea. Tässä on opittavaa niin hirveästi, mutta kun sitä sattuu olemaan niin vajavainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, olisi hienoa ymmärtää paremmin eläinten käytöstä. Minusta tuntui myös, että jossain vaiheessa aiemmin keväällä Sofi käyttäytyi kuin lauman johtava naaras ja yritti hätistää Olgaa pois sähähtämällä. Tuo käytös kyllä kesti vain vähän aikaa ja loppuaikoina välillä hoitikin Olgaa.

   Poista
 5. Ihana Sofi! Onneksi kissat ottavat asiat asioina. Ja onneksi Sofi on lohtuna ja pitämässä yllä säntillisiä kissatapoja, on Maminkin sitten helpompaa olla.

  Pusu Sofille ja halaus Päiville ja Artulta pusku myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos teille kaikille ❤️
   Sofi pitää huolen, että kissamaisuus säilyy taloudessa.

   Poista
 6. Ihana lukea tällaisia kuulumisia! ❤️ Olette kyllä olleet mielessä, ja niin söpöä, että Sofi on tassutellut esiin ihan uudella tavalla ja ilostuttanut omalla suloisella tyylillään. ❤️

  VastaaPoista