Sivut

keskiviikko 5. elokuuta 2015

Imuripäivä

Ja huijauksen makua


Meillä oli tiistaina imuripäivä. Se ei todellakaan kuulu olla tiistaina, mutta Mami on viime aikoina kaivanut sen häirikkötoosan esille ihan milloin sattuu. Me kuulemma karvastetaan nyt niin paljon, että lattian väriä ei näe karvakerroksen alta. Se ei kyllä oo totta, ite se murustaa olkkarin matolle ja sen omia karvoja on kans lattialla. Aina vaan syytetään viattomia luontokappaleita sotkemisesta, esitämme vastalauseen!

Tärkein asia meillä on kuitenkin nyt se, että me tarvitaan kielitaitoisten kamujen apua. Me kun osataan vaan suomee ja Turun murretta, mutta ettekös te osaa  abessiiniaa, eurooppaa, venäjää, siperiaa ja ties mitä, joten ehkä tää juttu selviää teidän avulla?
Mitä toi kirjoitus tossa mölytoosan päällä tarkottaa? Toi pienemmällä kirjoitettu Ultrasilencer? Mami väittää, et se tarkottaa sitä, et tää toosa on hiljainen, mut sitä se ei Todellakaan ole! Me ollaan sitä mieltä, että mami huijaa meitä, mutta kertokaa te kielitaitoisemmat miten se on? 
Imuria paossa sängyn alla
Mut nyt se on tulossa tännekin, apua!

 

17 kommenttia:

 1. Kyllä se tarkoittaa, että sen pitäisi olla oikein superhiljainen. En kyllä usko, että yksikään imuri voisi olla hiljainen, ei ainakaan kissan mittapuun mukaan. Terkuin Alex, joka taitaa venäjän ässät

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se mami sitten huijannukaan, mutta toi eklero...elkero...no toi valmistaja huijaa.
   Wau, osaatko sä kaikki ne venäjän ässät, huikeeta!

   Poista
 2. Joo, kyllä sen pitäisi tarkoittaa, että se on hiljainen. Ongelma on siinä, että ihmisten hiljainen on ihan eri juttu kuin kissojen hiljainen! Kun ihmisten korvat on huonot ja tehottomat, niin niiden kaikkien kapineiden pitää huutaa, piipata ja kaikin tavoin metelöidä. Sitä paitsi me on kuultu, että ihmisten kapistuksista voitaisiin tehdä tosi paljon hiljaisempia, mutta sitten ihmiset ei uskoisi niiden olevan tehokkaita. Kuulostaa hyvin ihmismäiseltä päättelyltä.

  Mutta että imuripäivä ei ole vakio! Tai monta imuripäivää viikossa? Huh! (Meillä on tänään imuripäivä. Rottuutta!)

  ~Friede ja Figo

  VastaaPoista
 3. Huoh! On ne noi ihmiset niin kummallisia. Mutta kai niitä pitää sietää, kun ne antaa ruokaa ja siivo hiekkiksen. Niin ja onhan ne ihan kivoja rapsuttaja ja nukkuma-alustoja ja leipomisalustoja ja leikittäjiäkin.

  VastaaPoista
 4. Meillä on kuulema huomenna suursiivous. Ei silloin voi mennä sängyn allekaan, kun silloin varmaan siivotaan sieltäkin! Onks vinkkejä mitä minä teen? - Pepsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suursiivous, kamalaa! Otetaan osaa! Mutta siivoaakohan se ihminen kaapit kans? Jos ei, niin sitten jossakin kaapin hyllyn perällä vois olla turvassa? Mielellään sellainen hylly, jossa on pehmeitä, tummia vaatteita, niin ihminenkin saa kärsiä. Ja sit "ihan vahingossa" voi kynsikin osua niihin vaatteisiin...

   Poista
  2. Kiitti! En osaa avata kaappien ovia kuten Max.. mutta keksin että taidan nousta sellaisen säilytyskorihäkkyrän päälle lähes katonrajaan! Siellä olen joskus päiväunillakin, eikä kukaan hoksaa tulla minua häiritsemään :) - Pepsi

   Poista
 5. Huijausta! Imuri ei oo ikinä tarpeeksi hiljainen! Sitäpaitsi eiks tuolla ole vielä joku hevonenkin sisällä, ko sanotaan että 'hepa'?
  terv
  Ilona ja Zetor

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, sitä me ei huomattukaan! Ilmankos se pitää niin kovaa melua, kun on se varmaan hevosellakin vähän tukalaa olla tuolla sisällä. Kannatamme lattioiden lääpintää sillä sinillä eikä tuon hepohirviön käyttöä.

   Poista
 6. Siis meillä ihminen on tällä viikolla sohinu ton imuvehkeen kanssa jo kaks kertaa ja aikoo tehdä niin huomenna taas! Mun vika kuulemma, mä kuulemma levitän hiekkaa niin paljon, että on pakko koko ajan hillua imuvehkeen kanssa. Ostais niin ison vessan, että mahtuu kunnolla käymään, niin ehkä se hiekkaki pysyis siellä paremmin.
  -Pena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun ihminen on ihan villiintynyt sen hirviön kanssa! Joku raja siinäkin pitäis olla.

   Poista
 7. Eurooppa vastaa: Toi on kiva vehje. Sitä voi vaania ja hyökkäillä sen kimppuun. Äänekäs on muttei paha.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva?!? Te ootte ihan hassuja, jos tykkäätte tommosesta. Mut hassujahan te oottekin :-)

   Poista
 8. Ultrasilencer... Hei joo, tiiän tän! Pysykää etäällä siitä! Oon kattonu ihmisten kanssa paljon leffoja ja niissä aina pyssyynkin laitetaan sellanen "silencer" kun todistajia "hiljennetään"! Toi on selkeesti joku ultravaarallinen todistajien hiljennyslaite, varokaa, ettette ikinä todista mitään!

  Terkuin Unna Tuutikki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua! Mihin me enää voidaan mennä sitä pakoon? Ainakaan ei todisteta mitään; ei nähdä, ei kuulla, ei puhuta!

   Poista
 9. Me britit voitas väittää että se on kyllä ultrahiljentäjä, mutta se hiljentää aina esiintullessaan ihmisen, joka sillä on hyppysissään! Meillä ainaki palvelija on aina tosi hiljaa ja pahalla päällä, ku tuo kammotus tulee esille!
  Minä Mimmi karkaan aina yläkertaan, ku palvelija sanooki sanan imuri, siellä oon yleensä turvassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisää kielitaitoisia, hienoa! Toi teidän käännös pitää paikkaansa täälläkin. Ei toi mami pahemmin laulele, kun se sitä hirvitystä käyttää. Uskomme siis brittejä :)

   Poista