Sivut

keskiviikko 12. elokuuta 2015

Työkaveri

Assistentti Sofi


Mami on viime aikoina tehnyt tosi paljon työ -hommia kotona. Se on kyllä kivaa, kun silloin sitä voi aina välillä käydä katsomassa. Ei se aina edes huomaa jos me vaan hiivitään siihen lähelle. Pitää hypätä pöydälle ja vähän rymistellä; sit se kyllä reagoi, hih.

Mä tarkkailen, että mami näpyttelee oikein


Välillä se laittaa sellaset hassut irtokorvat päähän ja puhuu yksikseen. Me ei usein ymmärretä yhtään mitä se höpisee, mutta joskus jos me satutaan olemaan lähistöllä, niin se kaappaa meidät syliin ja näyttää meitä sille ruudulle. Aika outoa työntekoa, sanotaan me.

Nyt sun mami on aika pitää kahvirapsuttelutauko!

Välillä Mamin pitää mennä laatikolle tai jotain, niin silloin voidaan me jatkaa sen hommia. 
Mä vahdin tuleeko mamille viestejä kun se on vessassa. Voin vastatakin jos ne on suomeksi.Autatteko tekin henkilökuntaa työ -töissä?

PS. Kuvat on kännylaatua kun muuta kameraa ei siinä sattunut olemaan käsillä.

15 kommenttia:

 1. Kun autan emäntää työtyössä (olen päässyt mukaan töihin) on emäntä kiitellyt kovasti nopeasti sujuneesta työpäivästä! Kotonakin autan vaikka missä, paperihommissa on hyvä istua papereiden päällä. Ootteko te kokeilleet? - Pepsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä oot päässy oikein työtyöhön, jännää!
   Me autetaan paperihommissa kans, mut niitä on aika vähän. Aamulla se kyllä levittää semmosen ison, ihanan rapisevan paperin keittiön pöydälle. Sen lukemisessa me autetaan ahkerasti!

   Poista
 2. Yritän auttaa, mutta apuani ei oikein osata arvostaa -Alex

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kumma väkeä, ei arvosta sun työpanosta! Jatka vaan sitkeesti auttamista, kyllä ne ymmärtää, että työn laatu paranee kissa-avusta huomattavasti.

   Poista
 3. Fiksua tehdä etätöitä, kun siellä on ehdottomasti parhaat supervaisorit paikalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt lomakautena joutuisi kököttämään melkein yksin toimistolla, joten tämä on paljon kivampaa. Ja videopalaverit on hauskoja, kun välillä karvainen ohikulkija varastaa huomion :)

   Poista
 4. Me ei päästä mamman töi-juttuun. Se ei kuulemma käy. Ihme juttu. Miksei laittas käymään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, mikä töi-paikka se sellainen on, minne ei kissat pääse!
   Me varmaan päästäis mamin töitöihin, mut ei haluta. Kun pitäis koppailla ja autoilla; ei onnistu.

   Poista
 5. Tietysti kissan pitää auttaa Töissä! Harvemmin meidän ihminen kyllä kotoa niitä tekeekään. Sinne Toimistolle meitä ei oteta mukaan.

  Meidän ihminen teki silloin pari viikkoa sitten Töitä kotona, kun mulla oli niitä eläinlääkärihommia ja vaivoja. Se aiheutti yhdessä välissä Figolle ongelman: ihmisen tietokone oli sohvan käsinojalla, josta kulkee Figon reitti sohvan selkänojalle. Aikansa Figon piti järjestellä tassujaan, ennenkuin ihminen ymmärsi siirtää kapineensa muualle kunnon kissojen reiteiltä. Figon reitit ei juurikaan jousta :)
  ~Friede

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän kissan kulkureiteille pidä asetella mitään ihmistavaraa. Sehän sanotaan jo kissan palvelijoiden käsikirjassa. Nih!

   Poista
 6. Ootte todella ahkeria ja huomioonottavaisia ja fiksuja! Maminne sais olla tosi kiitollinen, mitä se varmaan onkin.
  terv
  Ilona ja Zetor

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on se! Siks se on ollutkin niin paljon etätöissä, et me voidaan auttaa sitä vaikeissa töi-jutuissa. Ite se ei ehkä ymmärrä sitä ihan täysin kyllä...

   Poista
 7. Meidän toisella kissalla on välillä karmea tapa: kun istun työkoneella (työpiste kotona) niin se hiipii taakseni ja hyppää sitten selkääni! Olen ollut monesti sydänkohtauksen partaalla, kun töihin keskittyessäni on yhtäkkiä selkään mäjähtänyt kasa teräviä neuloja! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui, varmaan pelästyttää! Mutta jospa kissa haluaa vain muistuttaa, että liian pitkä istuminen on epäterveellistä ja nyt on tauon paikka ! :-)

   Poista
 8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista