Sivut

lauantai 7. toukokuuta 2016

Synttärit, synttärit!


Sofi kertoo


Meillä oli torstaina jännä päivä! Mami hääräsi aamulla keittiössä ja kaivoi jossain vaiheessa kammotusimurin esiin, vaikka tällä viikolla oli jo ollut yksi imuripäivä. Mä epäilin, että tässä on jotain hämärää ja en malttanut mennä ollenkaan aamupäiväunille ja vaadin mamia leikittämään mua siinä hääräämisen välillä.
Aamuvillikointi
Sitten ovikello soi ja Penan ja Punkun ihminen tuli meille. Se on ihan tuttu, mutta Olga meni kumminkin varmuuden vuoksi piiloon; se on semmonen arkajalka.
Ne rupes sitten mamin kanssa laittamaan jotain ihme viirejä ja koristeita, munkin päälle viritettiin jotain serpentiiniä, mutta mä karistin ne heti pois. Ei kaunis kissa mitään koristeita tarvi, nih!

Sit rupes ovikello soimaan ja ovesta tuli kissatätejä oikein jonossa! Kaukaisin vieras tuli Viitasaarelta, sitten oli Tampereelta, Porista, Salosta ja tietty Turusta.
Meillä oli siis mun 10 -vuotissynttärit kissamaisella teemalla ja kissamaisten vieraiden kanssa. Oikea päivä on vasta 15.5, mutta juhlittiin vähän etuajassa, jotta saatiin kaukaisinkin vieras mukaan.

Nää ihmiset väittää, että kissat ei voi tulla kissasynttäreille, niin ne tulee sitten itte. Kyllä mä olisin ottanut kaikki kissatkin vastaan, meillä olis voinut olla tosi riehakkaat bileet! Me chattailtiin ihmisiltä salaa Pepsin ja Maxin kanssa siitä, miten oltais saatu kissat ihmisten tilalle, mutta ei vaan keksitty mitään hyvää keinoa. Ihmiset tuli siis edustamaan kissoja näistä blogeista: Elämää ja elämyksiä, Kissakolmio, Vihreän mökin valtias, Kiskatit, Tassulinna, Kattimania sekä Penanja Punkun paikka

Mä vetäydyin tietty ensin piiloon, kun ei meillä koskaan ole noin paljon vieraita kerralla. Pitää olla varovainen, vaikka ne kyllä viestitti terkkuja muita kissoilta. Olga oli ekaksi päiväpeiton ja sitten sängyn alla. Se sanoi mulle, että ei halunnut viedä huomiota päiväsankarilta - joo joo, kuka uskoo?
Mami oli ilmoittanut, että mä en tarvii mitään lahjoja, vaan lahjarahat pitää antaa sellaisille eläimille, joilla ei ole kotia eikä asiat niin hyvin kuin mulla. Vieraat oli noudattaneet pyyntöä, mutta tuli meille ja mamille silti kaikenlaista herkkua. Kiitämme oikein paljon lahjoituksista ja lahjoista!
Mun lahjat!
Mamin lahjat (mä en ymmärrä miks se sai lahjoja, eihän sillä ollut synttäriä?)
Ihmiset höpöttelivät kaikenlaista, söivät keittoa, leipää, kissasuklaita, ihmisten herkkutikkuja ja kakkua.
Mä en kyllä ymmärrä sitä kakkua? Miks mami oli ottanut meidän vessan kakuksi? Se ei voi olla kovin hyvää kyllä… Ihmiset, huoh!

Vessakakku ;)
Musta otettiin ihan kauheasti kuvia ja sain tosi paljon paijausta ja rapsutusta. Mun kuvia on ollut vaiks kuinka monessa blogissa, ihan nolottaa tällanen kuuluisuus.
Kun ne ihmiset oli höpisseet ja syöneet, niin ne rupes tekemään lähtöä ja osa porukasta lähti vielä moikkaamaan mun ”siskoa” Kajsaa, Deviä ja Pikiä.
Mamikin meni sinne ja kun se oli poissa, niin saatiin Olgan kanssa haistella tuolit ja lattia läpi ja kerätä kaikki kamujen lähettämät terkut ja onnittelut. Kiitos, kamut!

Kajsa, mun melkein-sisko! Eiks ollakin saman näköisiä?
Devi, pikku höpsinkäinen. Kukas se siellä taustalla kuikuilee?

Piki saa palkkion tempusta


Kattimanialainen katkaisin

Mami: Kiitoshalaus vielä kaikille vieraille! Oli aivan mahtavaa, että pääsitte tulemaan! Vaikka en ollut koskaan tavannut osaa porukasta, niin oltiin heti samoilla, kissamaisilla aalloilla. Kissablogistania on mahtava yhteisö!

Synttäripusu




34 kommenttia:

  1. Hyvä, että saitte meidän kaikkien terkut, vaikka jouduittekin niitä odottamaan siihen asti, että ihmiset siirtyi moikkaamaan Kattimanialaisia!
    - Chapi, Cru, Lilli ja Lalli

    Oli ihanat pippalot! <3
    - emäntä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikkien terkut tuli perille, kiitos! Ja kiitos teidän ihmiselle käynnistä, oli kiva nähdä!

      Poista
  2. Harmi kun ei keksitty sitä keinoa, että oltaisiin päästy juhliisi.. Mutta Max laittoi terveisensä siihen lahjahiiruusi, jonka emäntä onneksi muisti toimittaa sinulle! Onnea Sofi!! - Pepsi ja Max

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiirussa oli hyvät terveiset kyllä, kiitos! Kiitos onnitteluista ja teidän emännälle käynnistä!

      Poista
  3. Hyvä ku tuli terkut perille!
    -P&P

    Kiva kun sai tulla synttäreille, oli herkulliset sopat ja kaakut!
    -ihminen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teidän terkkuja on tullut nyt aika usein...eilen tuli Punkun karvojakin! Kiitos ihmiselle avusta ja käynnistä!

      Poista
    2. Ai jaa, teillekin on tullu terkkuja usein viime aikoina... Ku musta tuntuu, että toi meidän ihminenkin on jostain hiukkasen poiminu teidän terkkuja mukaansa myös. Eilenkin kun se kävi Punkun kanssa jossain ulkona, niin jopa Punkku haisi ihan selvästi teille molemmille. Tää on varmaan joku salajuoni.
      -Pena

      Poista
    3. Tää on salajuoni, sä sen sanoit! Tossa pari viikkoa sitten mami tuli kotiin parina päivänä Punkun terkut mukanaan. Oli siinä kyllä silloin aika monet muutkin terkut, mut selvästi oli Punkku kans. Sitten taas eilen! Niillä on kyllä joku salasuhde, koita pistää se Punkku kuriin, että ei tapaile mamia meidän selän takana! T. huolestuneet Sofi ja Olga

      Poista
  4. Me oltais tultu mut meille sanottiin, että terkut tulee sulle perille ja sä tykkäät niistä enämpi... Onnea vielä kerran!
    - Rokkimimmit -

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Olis se kumminkin ollut kiva tavata...
      Kiitos ihmiselle käynnistä ja kuljetuspalvelusta!

      Poista
  5. no niin, tulihan se päivitys! Paljon onnitteluja synttäritytölle, komeat vuodet mittarissa. Kyllä mua niin nauratti tuo kakki eiku kakku jo jonkun muun blogissa - mikä idea! :-D ja sit vielä synttäripusu, miten kaunista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi mami on ollut muka vähän kiireinen, että kaikki muut ehti postailemaan ensin. Kiitos onnitteluista, kyllä tässä vielä virtaa riittää!
      Kakkuidea tuli, kun Tuijan ja Hansun kanssa mietittiin näitä bileitä ja muistin, että tällaisen olen nähnyt jossakin netissä.
      Ton pusun jälkeen tuli kyllä painit, mutta pusu mikä pusu.

      Poista
  6. Kiitos vielä kerran huippujuhlista! Oli ilo ja kunnia päästä mukaan <3

    VastaaPoista
  7. Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa, kiitos synttärisankari ja muut miukumaalaiset !

    Meillä mamma verhos matkan loppujen lopuksi työmatkaksi, vaikka alunperin selittikin kissabileistä. Olisin kyllä koittanut livahtaa mukaan, jos olisin tiennyt, että siellä oli näin hienot bileet. Toivottavasti mun terkut kuitenkin tuli perille. Ja Sofille vielä erikseen superit synttärionnittelut! Perässä tullaan :) - Alex

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos!
      Sun terkut tuli perille, oikein hienostuneen Alexmaiset! Muista sitten järkätä kans bileet kun pääset tähän ikään!

      Poista
  8. Myöhästyneet onnittelut synttärisankarille ♥♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, Minna ja komistus!
      Ette ole ollenkaan myöhässä, kun oikea päivä on vasta viikon päästä. Tulee meille silloinkin vieraita, mutta vaan pari. Saan taas lahjoja, jippii!

      Poista
  9. Paljon onnea Sofi-suloinen! Pyöreitä onkin ihan sopivaa juhlia monta viikkoa ^.^ Tuo kakku on jotain ennennäkemätöntä, ihan huippu! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kunhan saa vähän levätä välillä, niin jaksaa sitten taas juhlia!

      Poista
  10. Ihan mahtavan kuuloiset juhlat, Sofi sai olla kirjaimellisesti päivänsankari! :) ♥ Paljon onnea suloisuudelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Juhlat oli mahtavat, vieraat kivoja ja lahjat upeita.

      Poista
  11. Onnea Sofialle! Hienot on ollut juhlat ja hienot, asiantuntevat vieraat. Kakku vallan mainio! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Vieraat olivat todella alansa asiantuntijoita, varsinkin rapsuttelussa. Kakkuideaa saa kopioida, ohje löytyy täältä: http://www.kissakas.fi/pienet-makupalat/282-kissanvessakakussa-maistuvat-poekaeleet-ja-pissapaakut

      Poista
  12. Onnea ihana Sofi ❤️
    ihan hyvä että tekin saitte kumminkin vähän herkkuja, vaikka pääasiassa lahjat annettiin kodittomille. Se kodittomille lahjoittaminen on kyllä tärkeä juttu ja kiltisti tehty!

    Kattimaniassa onkin hieno katkaisin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Herkut ja hiirut oli hyviä! Ja se, että tiedettiin kodittomien saavan myös lahjoituksia, oli meistä tosi hienoa!
      Katkaisin on hyvä muistutus, että kissa voi häiriintyä, jos valoja sytytellään turhaan :)

      Poista
  13. Tosi kivat pippalot ja kiitos myös kutsusta, harmi että en jaksanut reissata sinne kun piti heti perjantaina reissata espooseen, mutta kivaa on näyttänyt olevan! Tosi paljon onnea sofille <3

    VastaaPoista
  14. Eipä kestä, aina ei voi sopia kaikille. Sofi kiittää ja hurisee onnitteluille ♥

    VastaaPoista
  15. Onnea, Sofi! :)) Olipa teillä ihanat juhlat, ja kakulle nauroin ääneen! :-D Kissamaista luovuutta parhaimmillaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos onnitteluista! t. Sofi
      Kakku on kieltämttä herättänyt hilpeyttä :)

      Poista
  16. Kamalan paljon onnea Sofi ja kamalan paljon myöhässä !

    Teillä on ollut kyllä niin huimat bileet, ihana idea kakkuineen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos onnitteluista! Et oo ollenkaan myöhässä, koska oikea päivä on vasta huomenna :) Tälleen etukäteen juhlimalla saa kahdet bileet, nääs. Huomenna on tosin tarjolla ihan perinteistä mansikkakakkua.

      Poista