Sivut

maanantai 6. tammikuuta 2020

Katsaus vuoteen 2019, osa 1

Tammi-kesäkuu, Sofi kertoo


Kun ei mami ole saanut viime vuoden mittaan päivitettyä blogia, niin mä päätin kertoa, mitä meille on tapahtunut.

Tammikuu

Tässä olen mä

Meille tilattiin uusi raapimasysteemi Ananimalabista, ihan mittojen mukaan tehty!Tammikuussa vietettiin hiljaiseloa, kun oli tullut luntakin.Muistakaa pitää huolta nestetasapainosta.Helmikuu

Mami kävi katsomassa ällösöpöja pentuja FiSunnyPace -somalikissojen luona.

Sitten se kävi kylässä myös Anan, Ilonan ja Zetorin luona niiden väliaikaiskodissa.
Me vaan chillailtiin, kun mami reissasi :)

Maaliskuu

Aurinko rupesi jo paistamaan ja tarkeni olla partsilla. Mami kävi taas moikkaamassa Anaa, Iloa ja Zetoria. Paikalla oli myös superleikittäjä HupsuttamostaMeidän kamut Pena ja Punkku sekä ihmisensä muutti takaisin Suomeen, jippii!
Huhtikuu

Aurinko lämmittää jo ihanasti, kevät tulee. Ilta-auringossa voi söpöstellä.Mami reissasi ainakin Tanskassa ja Liettuassa.Turussa oli kissanäyttely ja sieltä löytyi tuttuja Naukulasta!Mami pyörähti myös Kiskateilla käymässä.Muistakaa syödä vihanneksia!
Toukokuu

Voi sitä tietysti näinkin levätäMami kävi Penan ja Punkun ihmisen kanssa Porissa ja Yyterissä he törmäsivät tällaiseen söpöläiseen.Kuukauden kohokohta oli, kun mulla oli synttärit, 13 v! Vietettiin ne vaan kotiväen kesken.Mami reissasi jossain Itämeren päällä.Kesäkuu

Katsoin mamin kanssa tennistä telkusta. Mä kyllä tässä taidan vaatia iltapalaa.Autoin mamia työnteossa etäpäivänä.Olga täytti 10 v ja meillä oli monta kissatätiä kylässä! Pitivät Penan (5 v) kanssa yhteissynttärit, tosin molemmat omassa kodissaan.


Olga ei ollut oikein juhlatuulella ja vietti pääasiassa aikaa peiton alla, mutta mä edustin ja tutustun tässä meidän somisteisiin lähemmin. 
Pena puolestaan esiintyi mallikkaasti, tässä oven päältä.


Mami matkusti taas, arvaattekos minne?Ja sitten se kävi taas katsomassa kissanpentuja, tällä kertaa kavereiden burmakissoja.Olga haluaa masurapsua!
Tämmöinen oli eka puoli vuotta, paljon muutakin tapahtui, mutta pääasiassa tavallista arkea.

Niin ja jos ihmettelitte, miten me pärjättiin kun mami resusi ulkomailla, niin ei hätää. Meillähän on maailman paras kissanhoitaja, tyyppi, joka käy näillä lyhyillä matkoilla katsomassa meitä kotona. Saadaan paljon rapsua, leikkiä ja harjausta :)

14 kommenttia:

 1. Sinun syntymäpäivä kuva on oikein hieno; olet saanut ruusujakin! On se hyvä että teillä on tyyppi hoitajana; se taitaa osata tehdä hommat teidän mieleen? - Pepsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä yritinkin olla siinä kuvassa erityissöpönä :)
   Tyyppi on paras, mami voi ihan huoletta tehdä näitä töi -matkoja, kun meillä on parasta hoitoa ja paljon leikitystä.

   Poista
 2. Wau, siinä oli hyvin koottu teidän eka puoli vuotta viime vuodelta. Hieno kooste. Jäämme odottamaan jälkimmäistä osiota ja toivomme hartaasti kuulevamme tänä vuonna jo lisää tämän vuoden kuulumisia. Ai niin, ja oikein yyvää tätä vuotta ihan kaikille.
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä me yritetään potkia tuota mamia, että se päivittäisi meidän juttuja vähän useammin.
   Hyvää uutta vuotta myös koko teidän rokkijengille!

   Poista
 3. Iiiih miten paljon pentutapaamisia ja vierailuja! Onneksi olkoon myös kaikista synttäreistä vielä. Ja matkoista, ja ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon sitä mahtuu puoleen vuoteen, teilläkin käytiin muutama kerta :)
   Kiitämme onnitteluista ja lähetämme pusuja ja puskuja!

   Poista
 4. Te olette kyllä ihan mahdottoman söpöjä, vaikka nuo pennut ovatkin ällösöpöjä :-D Sofin muhkea turkki ja tupsukorvat saavat aina hykertelyä täällä aikaan - niin ihanat ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pennut on, ihan kaikki!
   Voi kiitos, mä yritän hoitaa mun turkkia hyvin, niin pysyy muhkeana ja kiiltävänä. t. Sofi

   Poista
 5. Ihanaa kuulla teidän kuulumisia ja nähdä teidän kuvia ❤️ ❤️ ❤️
  Melkein nyt sanoisin, että enää teidän visiittilistalta puuttuu..Triola! Nappaat sen Penan ja Punkun ihmisen mukaan ja tuutte vaikka lounaalle tänne ;)

  VastaaPoista
 6. Teillä on ollut kaikenlaista! Eniten kyllä oikeastaan tykätään tuollaisesta oleilusta, varsinkin mitä Sofi tammikuussa on esitellyt. Kolmas kuva.

  Koska viime vuodessa ei vaikuta ainakaan tämän ensimmäisen puolen osalta olleen valittamista, voidaan hyvin toivoa tästä alkaneesta vähintään yhtä toimivaa.

  Niin ja mekin ollaan sitä mieltä, että te olette kyllä tavattoman suloisia jopa ällösöpöjen pentujen rinnalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuollaista oleilua meidän elämä pääasiassa onkin. Välillä leikitään ja riehutaan sekä tietty naapurikytätään. Syömistä unohtamatta 😀

   Kiitämme kehuista 😻

   Poista
 7. Tosi kivanoloinen vuosi teillä takana, paljon reissuja ja vierailuja kissaihmisten koteihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkea sitä onkin tapahtunut, jälkeenpäin sen vasta huomaa.

   Poista