Sivut

keskiviikko 8. tammikuuta 2020

Katsaus vuoteen 2019, osa 2

Heinä - elokuu, Sofi kertoo


Heinäkuu

Chillailtiin ja söpöiltiin.


Mami matkusti TAAS Tanskaan - en arvosta, kuten kuvasta näkyy. No onneksi sillä alkoi myös loma, niin pysyy edes vähän kotona.

Mutta...kuljetuskassi, mitäs tämä tarkoittaa?

Ääks, vuositarkastusaika, äkkiä kappiin piiloon! (mehän ei koskaan olla muuten näin lähekkäin)Mamin kommentti: Ellillä otettiin senioriverikokeet molemmilta ja tehtiin perustarkastus. Kaikki oli muuten hyvin, paitsi että Sofilla taas edessä hammasremonttia. Varattiin siihen aika syyskuun alkuun.

Sulka saa kyytiä. Mami keräsi niitä ison pussillisen jemmaan talven leikkeihin.Saatiin uusi, komea raapimatolppa, joka on turkulaista käsityötä.Mutta kukas tässä kassissa on?


Iiks, Penan poika, joka muutti isukkinsa ja Punkun kaveriksi! 

Mami kävi poikien ihmisen ja tyypin kanssa hakemassa penskan Helsinki-Vantaalta, jonne tämä oli matkustanut Ruotsista. Jännä reissu pienelle pojalle, mutta tässä jo oman ihmisensä sylissä turvassa. Tämä herra toi penskan Ruotsista Suomeen :)Kissabloggaajat järjestivät tapaamisen Hämeenlinnaan, jossa kävimme kissanäyttelyssä sekä Kissakoti Kattilassa. Siellä pääsimme näkemään, millaista hienoa eläinsuojelutyötä vapaaehtoiset tekevät. Iso kunnioitus heille!

Tässä muutama Kattilan asukas.
Tämä veijari meni omin lupineen tutkimaan kissablogaajien tuliaiskasseja :)


Näyttelystä meille kotiutui uusi peti. Vanha Kivikiss taustalla olikin jo tullut tiensä päähän.Elokuu

Pesulasta tullut matto, omat hajut pitää saada takaisin.Kaninkarvahuiska on ihan paras lelu!Penan poika, joka sai nimen Pärre, saa elämänsä ensimmäisen muikun! Hyvin maistui.Mamin tukka tarvitsee kissankuolageeliä.Älä häiritse!Käymässä Anan, Ilonan ja Zetorin luona, Zetor ei saisi mennä kahvipöydälle...
Turun kesän suuri nähtävyys Jumikulaari liikkuu sittenkin!Mami kävi Riikassa, josta löytyi kissa ja vanhoja autoja. 
Tämä sama kissa on ennenkin osunut mamin kameran linssiin :)Volgaklubin kokoontumisajot


Kukahan on avustanut mamia lakanoiden vaihdossa?


11 kommenttia:

 1. On teillä söpöiltävääkin, olette niin kauniita! Teidän mami reissaa vaikka missä; onneksi ei jäänyt jumiin jumikulaariin - se olisi ollut noloa. Koskahan se ehtisi reissata meidän suuntaan 🙄 - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mami on mennyt jumikulaarilla yhden kerran eikä mene toista, vaikka ihan nätisti se silloin kulki. 😀
   Kiitos kehuista!

   Poista
 2. Ihanaiset seniorit! <3 Onko Sofilla aina ollut noita pigmenttitäpliä toisessa silmässä, en muista?

  Sympaattiset Volgat. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pigmenttiläiskät on olleet aina. Sofilla on toinen puoli ikenistäkin pigmentin takia musta ja se on aika erikoisen näköistä, mutta kuuluu kilppariväritykseen.

   Poista
 3. Teidän mami on tainnu tehdä uuden vuoden lupauksen blogissa kunnostautumisen suhteen ;) Kiitos raportista. Mutta miten sen hampireissun kanssa kävi syyskuussa?
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistäs arvasitte, että mami on semmoista mennyt lupaamaan? 😅
   Hampireissusta kerrotaan sitten seuraavassa osiossa.

   Poista
 4. Hyvä, toka osa ja kunnialla vedetty! Mutta hei... Volga, Volga... onks Tyyppi sekaantunut asiaan? Kunnioitus jos. Kuten ehkä joku muistaa, oon aika hupsuna tuunattuihin tai muuten van vanhoihin autoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo Tyyppi sekaantunut, nää tyypit kuvassa on Riikasta kuten edellisen kuvan kissa. Ihan sattumalta bongasin tällaisen tapahtuman.
   Täkäläinen Tyyppi taitaa digata ennemminkin isoja jenkkirasseja, kuin näitä idän ihmeitä luulen mä. Joku viisaampi voi kommentoida, olenko oikeassa. 😉
   Muistetaan, muistetaan!

   Poista
 5. Tassuja tassuja, ihastuttavia tassuja! Ja kaikenlaista muutakin. Esimerkiksi Zetor, Penan porukkaa ja muuta. Onneksi teidän ihminen kuitenkin ymmärsi olla kotonakin, ettei se vaan koko ajan reissannut. Toisaalta hyvä että reissasikin, pääsitte Sofi ja Olga Tyypille lomalle ja teidän Mami toimi ansiokkaana puluagenttina.

  Kaikkinensa vaikuttaa vuoden keskiosatkin olleet aivan hyvät teillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se aika paljon oli kotona, vaikka ihan liikaa juoksi myös jossain ihmeellisiä virtuaaliötöjä pyydystämässä. Ihmiset ei oikeastaan saisi mennä kotoa muualle kuin hankkimaan ruokaa ja hiekkaa, ehkä joskus leluja meille, nih!

   Poista
 6. Tassuja ja kissejä, ihan parasta.
  - hammashoitoa, ounous ja kääks!

  VastaaPoista